Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Triks deg til Enerlys fotballskole

Se Såndres video-søknad her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Før helga inviterte vi våre unge lesere til å kjempe om plasser på Dagfinn Enerly og Hankøs fotballcamp neste uke.

Som sponsor for fotballskolen har Dagbladet fire plasser å gi bort gratis.

Vi ba dere som vil ha en plass om å sende inn en video der dere enten trikser, skyter, header, redder eller gjør noe annet imponerende eller morsomt. Du trenger ikke å være verdensmester, alle har vi mange ting vi kan forbedre oss i.

12 år gamle Såndre Mårdalen fra Rjukan er en av de som har tatt oss på kornet. Han har sendt inn en video som både viser at han har gode tekniske ferdigheter, men også at det går an å gå bokstavelig talt på rompa.

Men sånn er det om man vil bli en god fotballspiller, det handler om tålmodig trening selv om det av og til blir knall og fall.

Det er fortsatt mulig å sende inn videoer. Vi har satt frist til i morgen - tirsdag 8. juli - klokka 15.00.

Video kan for eksempel tas opp med mobilen og sendes på MMS til 2400 eller fra en PC på e-post til 2400@dagbladet.no. Oppgi navn, alder og telefonnummer.

Fotballskolen er for utøvere i årsklassene 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998.

image: Triks deg til Enerlys fotballskole

• Les mer om Dagfinn Enerly og Hankø fotballcamp her!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!