Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trine: - Jeg er gullkandidat

Trine Hattestad starter spydkvalifiseringen natt til fredag norsk tid. Hun har aldri vunnet noe i OL, men er gullfavoritt i Sydney. - Jeg er en kandidat til å gå til topps, men det blir tøft å vinne, sier Trine.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trine Hattestad kom til deltakerlandsbyen i natt. Hun var den siste av de norske friidrettsutøverne som reiste fra oppladningen i Brisbane.

- Nå handler det først og fremst om å samle overskudd, men når dere spør meg om eventuelt favorittstempel som Norges største gullhåp, så har jeg ikke riktig smakt på det ennå. Jeg er en kandidat til å gå til topps her, men det blir tøft å vinne, sier Trine til NTB.

Hun har to VM-seirer fra før. I OL har hun ikke lyktes fullt ut. Bronsemedaljen hennes fra Atlanta for fire år siden er foreløpig det beste hun har klart i OL, der hun også har opplevd store nedturer.

Trine var i nærheten da tyske Tanja Damaske røk akillessenen tirsdag, og hun jublet ikke akkurat over å ha mistet en hard konkurrent.

- Det er veldig trist for Damaske. Tre dager før konkurransen var hun uheldig. Jeg føler virkelig med henne, sier Hattestad.

(NTB)