Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trine: - Må ikke vinne

BRISBANE/RUNAWAY BAY (Dagbladet): - Nei, guri meg. Det var jammen en lang tur, sier Trine Hattestad og ler litt. Hun tar et godt tak rundt minstemann Robin (4), konstaterer at pappa Anders har kontroll på Joachim (10) og forteller alle at hun gleder seg innmari til OL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jo, jeg gleder meg virkelig til OL, sier Trine.

Klart hun gjør det. Hun har vært best i hele sommer, vunnet gull og grønne skoger, er i kjempeform og mangler et OL-gull.

- Før vi dro nedover har jeg trent knallhardt. Prøvd å fylle opp tanken igjen etter en lang sesong, liksom. Det har funket bra. Alt stemmer, sier Trine.

Trener Olsen skyter diskré inn at hun rett som det er kaster 65 meter uten å være altfor motivert på trening. 70-meterskastet kan godt komme i Sydney, tror Olsen.

- Men uansett hvordan det går her, så har jeg hatt en flott sesong. Det er liksom ikke sånn at jeg vinne. Men klart jeg har veldig lyst, smiler Trine.

Aldri ribose

Dagbladet møter henne igjen en time seinere. Må på The Gold Coast. Det er litt småtrøbbel med taxibåten over til Coluran Cove. Trine & co. må vente litt. Hun tar det helproft. Pludrer med gutta, smiler og ler.

- Men det skal bli deilig å komme i gang igjen. Få døgnet på plass og få trent litt.

Ingen båt dukker opp, det snakkes om vær og vind. Så dukker Grimseth-saken opp.

- Jo da, vi har hørt om den. Jeg vet hva som har skjedd. Synd for ham, selvsagt, sier Trine.

- Spiser du kosttilskudd sjøl?

- Nei, og jeg har aldri gjort det. Jeg vet at mange gjør det, men selv er jeg av den formening at vanlig sunn mat er best. Jeg klarer meg med det, jeg, sier Trine.

Så ler hun igjen.

Luksus

Trine landet i Brisbane grytidlig i går morges norsk tid. Som sistemann ut av flyet kom hun sammen med ektemann Anders, barna sine og trener Per Erling Olsen.

Ferden gikk videre de åtte milene ned til treningsleiren på luksusøya Coluran Cove.

- Jeg gleder meg til å komme dit, har hørt det er veldig fint, der, sier Trine.

Hun kommer nok til å trives både i lodgen sin og rundt omkring. Treningsfasilitetene er perfekte, standarden er skyhøy, svømmebassenger er det overalt, og rundt omkring tusler halvtamme små-kenguruer mens villpapegøyene synger i palmene.

Så får det heller gå at stranda blir stengt av og til på grunn av stingrays og småhai.