- Trine er mitt forbilde

BÆKKELAGET (Dagbladet): Anja Andersen hadde med seg VM-gullet i bagen da hun var tilbake på Bækkelaget-treninga i går. Og også med i bagasjen - en klar beskjed til Håndball-Norge: - Skal dere holde liv i gullhåpet, må dere overtale Trine Haltvik til å fortsette.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Anja avslører at de danske gullpiger har en enorm respekt for Trine Haltvik:

- Vi er alltid mer redd for Trine enn for resten av Norge som lag. Hun spiller med hjertet og er utrolig tøff først og fremst mot seg selv, sier Anja.

- Trine er et forbilde for meg, en spiller og en person som jeg ser opp til.

Gullsjanser

Den danske gulljenta er overbevist om at Norges sjanser til å gå helt til topps i et mesterskp avhenger av at flere får de samme holdningene som Trine Haltvik:

- For første gang foran et mesterskap torde noen i håndball-Norge si: Vi går for gull.

- Det var Trine som sa det, og det var tøft gjort. Jeg synes det er stort at hun nå (Dagbladet i går, red.anm.) sier at hun fortsetter på landslaget bare hvis hele laget spiller for gullet.

- For Norges del håper jeg at denne holdningen smitter over på resten av laget. Man må ikke være fornøyd med sølvet. Da blir man en evig taper, sier Gull-Anja.

Alt for BSK

Hun er merket av dramaet i Berlin, drapene på de to danskene fra den herlige heiagjengen, og følelsene før og etter finalen mot Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer