Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trine fikk ja

I går fikk Trine Haltvik endelig ja fra den spanske klubben Remodas til å være med på alle landslagsamlingene fram til VM i desember. Dermed kunne Trine begynne å pakke flyttelasset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er veldig bra at alle punktene i avtalen nå er klare. Vi flytter 14. mai, sier Trine til Dagbladet. Vi, det er Trine og tvillingene Katinka og Kristian. Det nye bostedet ligger på Kanariøyene, ca. fem mil unna Telde der Remodas har hovedsete.

Av hensyn til barna vil Trine bo i nærheten av den norske skolen på ferieøya.

Spansk sluttspill

- Jeg spiller i det spanske sluttspillet for Remodas i andre del av mai. I den første fasen blir jeg i Spania til 20. juli, med en innlagt tur til landslagsamlingen på La Manga i slutten av juni, forteller Trine.

Hun får være med på alle samlingene og landskamper fram til VM i desember. Det var dette kravet Remodas lenge nektet å gå med på, fordi det betyr at hun blir borte fra klubben mesteparten av tida før jul. Trine ga da klar beskjed om at hun ikke blir proff i Spania i år, hvis ikke kravet innfris.

Byåsen overvåkes

Hun reiser fra Byåsen akkurat når moderklubben er satt under spesielt oppsyn av Eliteserielisensutvalget. Det vurderer hvert år klubbenes økonomiske situasjon, og kan frata dem lisensen og sende dem ned i lavere divisjoner i tilfelle rot.

Byåsen har en gjeld på ca. en million kroner.

- Dette skal vi greie, etter at vi nå har dannet et aksjeselskap, Byåsen Pluss AS, som skal ta seg av den økonomiske driften.

- Kvinnehåndballen er også skilt ut av moderklubben, med A-laget, 2. divisjonslaget og jenter 17 og 19 år, under det nye navnet Byåsen IL Håndball Elite, sier daglig leder i klubben, Arne Hoel, til Dagbladet.