Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trine Haltvik tapte i avskjedskampen

Larvik vant sluttspillet.

Larvik vant håndballsluttspillet i Trine Haltviks (41) avskjedskamp for Byåsen. Sammenlagt ble det 53-48 til vestfoldingene.

Byåsen og nestoren Haltvik, som var med da laget spilte cupfinale i 1980, ledet 27-21 etter den første finalen, men skuslet bort seksmålsforspranget i Trondheim Spektrum i dag.

Dermed fikk ikke 41-årige Haltvik den avslutningen hun hadde håpet på – til tross for en strålende førsteomgang.

Byåsen-veteranen har hatt en fantastisk karriére og vunnet både EM- og VM-gull med landslaget – i tillegg til serie- og cupmesterskap i Norge.

Vigdis Hårsaker og Inga Berit Smestad scoret fire mål hver for hjemmelaget, mens Heidi Flatnes ble mestscorende for Larvik med sju fulltreffere.

(ANB)

LEGGER OPP: Trine Haltvik spilte sin siste toppkamp i håndball i dag. Bildet er tatt under cupfinalen i Oslo Spektrum i romjula. Foto: Eirik Helland Urke
LEGGER OPP: Trine Haltvik spilte sin siste toppkamp i håndball i dag. Bildet er tatt under cupfinalen i Oslo Spektrum i romjula. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling