<strong>ÅPEN:</strong> Trine Hattestad har fått kort hår etter kreftsykdommen. - Det lange håret er borte. Jeg mistet alt. Det var litt rart. Jeg som hadde hår nesten ned på rumpa, ler hun. Foto: Bjørn Langsem
ÅPEN: Trine Hattestad har fått kort hår etter kreftsykdommen. - Det lange håret er borte. Jeg mistet alt. Det var litt rart. Jeg som hadde hår nesten ned på rumpa, ler hun. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Trine Hattestad fikk sjokk da kreften rammet

OL-helten forteller for første gang helt åpent om kreftsykdommen hun har kjempet mot. Hun vil hjelpe andre i samme situasjon og kommer med et livsviktig råd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROLLÅSEN (Dagbladet): Det eneste som mangler er det lange, blonde håret. Men det gode smilet som kjennetegnet Norges store spyddronning har ikke cellegiften tatt fra henne.

Trine Hattestad (52) tar imot Dagbladet med et stort smil på treningssenteret Puls på Trollåsen utenfor Oslo.

Hun var den norske yndlingen som kastet spydet rett inn i himmelen og traff ei stjerne. Hun ble både verdensmester og olympisk mester. Og hun satte to verdensrekorder på nitti-tallet.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer