Trine landet trygt

Zaporosje (Ukraina)- Byåsen 22- 23. Etter den dramatiske nødlandingen i Stockholm fredag kveld skaffet Byåsen-jentene seg likevel en flott start i Mesterligaen i går. Trine Haltvik og resten av Byåsen-jentene landet trygt til slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Seiersjubelen i det store Sportspalasset føltes også som en enorm lettelse for det norske mesterlaget. Fredagens besværlige flytur, med sju timers forsinkelse fra Trondheim først og så rett ned i en dramatisk nødlanding på Arlanda, var ikke samtale-tema lenger:

- Jentene taklet alt oppstyret veldig bra, og klarte å konsentrere seg om å spille håndball, sier daglig leder i Byåsen, Arne Hoel.

Mia ute

Men kampen mot Zaporosje startet like uheldig som flyturen: Mia Högdahl ødela tommelen allerede i første spilleminutt.

- Det spredte seg litt usikkerhet med det samme etter at Mia ble skadd, forteller Mias mann og assistenttrener for Norges håndballjenter, Arne Högdahl til Dagbladet.

Hjemmelaget ledet tidlig 3- 0, men anført av Trine Haltvik spilte Byåsen på sin rutine, utliknet til 6- 6 og ledet 12- 10 ved pause.

I andre omgang var trønderne et par mål foran, selv om Zaporosje med over 2500 tilskuere presset hardt mot slutten.

Endelig, Silje

Den 23-årige bakspilleren Silje Bolset sendte Byåsen i ledelsen med 23- 21 seks minutter før slutt og markerte at hun definitivt er tilbake. Silje var en fullgod erstatter for skadde Mia Högdahl og det overrasker ikke landslagstrener Arne Högdahl.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer