Trine må tigge

TRONDHEIM (Dagbladet): Håndballstjernen Trine Haltvik må på tiggerferd, i et desperat forsøk på å redde økonomien i Byåsen og sørge for at hun selv får den lønna hun har krav på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Krisa er så stor hos den regjerende seriemesteren at klubben såvidt har penger nok til å komme seg til Sørfjell/Arendal for å spille serieåpningen kommende søndag.

Byåsen har ikke råd til å sende flere enn 10 spillere og to ledere til Madeira. Der skal det spilles kvalifiseringen til Mesterligaen. Spillerne har ikke fått lønn siden juni.

- Jeg har satt meg i en situasjon hvor jeg er avhengig av den lønna klubben har lovet. Dette blir tøft, sier Trine Haltvik til Dagbladet.

I dag ringer hun rundt til bedrifter som kan være aktuelle sponsorer for Byåsen. Målet er å få inn to,tre hundretusen kroner.

I skyggen av RBK

- Det er tragisk at et lag som er blitt seriemester skal ha det sånn som vi har det. Like tragisk er det at det skal være så stor forskjell på å kaste en ball og sparke en ball, sier Haltvik.

Hun viser til at Rosenborg tjener 40-50 millioner på Mesterligaen mens Byåsen taper hundretusener. Men hun mener ikke at de økonomiske problemene ene og alene skyldes den harde konkurransen med RBK.

- Vi har ikke vært flinke og kreative nok. Det er slik i mange klubber at håndballspillerne er blitt mer proffe, men så har man glemt å profesjonalisere administrasjonen, sier Haltvik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer