- Trine Rønning vinner festen. Det gjør hun alltid

Nå skal sølvjentene feste av seg både finaletap og straffemisser.

STOCKHOLM (Dagbladet): Etter dagens finale møter de norske jentene opp på spillerhotellet til bankett og festligheter.

Ikke minst skal det gjøres ære på dem for den prestasjonen de tross alt har gjort.

Alle spillerne i tillegg til støtteapparat og NFF-delegater var på plass.

Even Pellerud annonserte tidligere i dag at han ikke er den som tar festen helt ut, men han var så absolutt på plass. Han er meget fornøyd over lagets prestasjon, men vet også at han kommer til å gremmes over at de ikke gikk hele veien.

- Vi kommer til å bli mer og mer stolte for hver uke fremover, men jeg kommer også til å våkne opp midt på natta og tenke «f*** også». Det kommer til å skje i mange uker fremover, sier han til Dagbladet.

- Rønning vinner festen
Ingrid Hjelmseth er mye av årsaken til at Norge i det hele tatt spilte finale i dag. Mot Danmark ble hun den store helten med to straffe-redninger, men i kveld var det hennes tyske motpart som stjal showet.

- Som keeper synes jeg det er kjempegøy at nivået på keeperne har økt sånn. Det har vært veldig mange gode målvakter. Akkurat i dag kunne godt motstanderens keeper vært litt dårligere, men det var hennes dag i dag, sier Hjelmseth til Dagbladet.

Selv om jentene naturligvis gjerne skulle ha holdt gullbankett i stedet for sølvbankett, legger det neppe en demper på stemningen etterhvert som kvelden skrider frem. Hjelmseth har en klar idé om hvem som kommer til å vinne festen.

- Trine Rønning vinner festen. Det gjør hun alltid, flirer hun.