Trio tilbake på Brann-trening - fem nye ute

Sikter inn 16. mai-festen.

(Dagbladet.no) Brann har ikke bare slitt på banen denne sesongen - bergenserne har også hatt problemer med å få folk banen.

Nå så det imidlertid ut til å lysne litt for de regjerende seriemesterne. Denne uka har Erik Huseklepp (ankeloperasjon), Armann Björnsson (ryggoperasjon) og Jan Gunnar Solli (lårstrekk) tatt på seg treningstøyet og spilt fotball igjen.

Men samtidig har en annen gjeng blitt hjemme med sykdom i stedet for å trene. Petter Vaagan Moen, Nicolai Misje, Gylfi Einarsson, Cato Guntveit og Olafur Bjarnason hangler og er ute, skriver bt.no.

Heldigvis for Mons Ivar Mjelde er det spillefri i Tippeligaen fram til 16. mai - da kommer Vålerenga på besøk til Bergen. I mellomtida skal rødtrøyene møte Loddefjord i cupens første runde.

Den kampen kommer trolig for tidlig for trioen som er tilbake etter skade, men de krysser fingrene for dagen før dagen-kampen mot VIF.

- Det ble litt for mye stang og tverrligger på treningen i dag, men det er gøy å være med igjen, sier Huseklepp til Bergens Tidenes nettutgave.

Han ble stygt skadd i Malaga i oppkjøringen, og har ikke spilt ett eneste minutt denne sesongen. Det har heller ikke Björnsson, som ble hastesendt til Bergen fra Spania i februar.

Brann har - som de fleste andre - vært svært varierende i seriestarten. Derfor ligger de også rett under midten på tabellen, med to seire på seks kamper.

VIL SPILLE: Erik Huseklepp har sett de seks første seriekampene fra tribunen og tv-stolen. Nå nærmer han seg spill igjen. Foto: ERIK BERGLUND/DAGBLADET
VIL SPILLE: Erik Huseklepp har sett de seks første seriekampene fra tribunen og tv-stolen. Nå nærmer han seg spill igjen. Foto: ERIK BERGLUND/DAGBLADET Vis mer
Trio tilbake på Brann-trening - fem nye ute
SNART TILBAKE PÅ BANEN: Jan Gunnar Solli pådro seg en strekk mot Lillestrøm, men kan være tilbake mot Vålerenga 16. mai.