Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trippel Hoseth

Magne Hoseth har nettet tre mål på 35 minutter mot LSK. Følg tippeligaen direkte NÅ!

Dagbladet.no følger tippeligaen direkte!

Molde-Lillestrøm 18.00

Tyske Rösler fikk påsivt kreft i brystregionen i påskeuka, og blir borte fra fotballen i lengre tid. Dermed er det duket for Magnus Powell på topp sammen med Arild Sundgot. Svensken spilte 28 minutter i serieåpningen mot Bodø/Glimt, og er endelig tilbake etter et langt skadeavbrekk.

Med Magnus Kihlberg på Moldes midtbane, vil ikke Lillestrøm-spillerne ha problemer med å motivere seg til dagens kamp. Dette blir også en sjanse for Kasey Wehrman til å bevise at han er en verdig erstatter for svensken.

Som de resterende kampene i ettermiddag, er dette oppgjøret jevnt.

Dagbladets tippeekspert

, Jon Sagbakken skriver følgende om kampen: Kjedelige Molde til tider statister i Skien sist. Usikkert om Bengtsson velger å slippe til Hoseth fra start, men svensken er i ferd med å bekrefte det stempelet han fikk da han trente Vålerenga på 80-tallet. Det eneste problemet er at fotballen har utviklet seg siden da, men det har ikke Gunder. Lillestrøm slet inn en knapp seier mot Bodø/Glimt. Forstyrres selvsagt av Röslers sykdom, men Powell er normalt en solid erstatter. Jevnt og målfattig i rosenes by.

Bryne-Sogndal 18.00

Bryne skuffet med slett innsats mot Viking, og må løfte seg mange hakk skal de ha poeng i denne. Stopperen Andreasson kan være tilbake i dagens oppgjør. Sogndal viste tæl som snudde mot Stabæk. Kommer til å styre unna bunnstriden denne sesongen, og stiller med de samme elleve som sist. Er minst på høyde med vertene, og får et knapt tips på innsatsen sist.

Bodø/Glimt-Brann 18.00

Glimt overrasket positivt på Åråsen i serieåpninga, og ingen kunne argumentert mot at poengene hadde blitt med nordover. Viktige Runar Berg og Christian Berg er i trening igjen, men usikkert om de blir vurdert som gode nok for laget fra start. Lyn slet mot Brann, og beviste at fjorårssesongen var en serie med helklaff. Kommer til å slite denne sesongen, og klarer Glimt å følge opp åpningskampen kan de vinne denne. H, men dette er usikkert.

Tromsø-Viking 18.00

Tromsø viste mye fint i Ålesund, men har en del å rette på defensivt. Ingen skadeproblemer. Viking rullet over Bryne, men fikk lite motstand, og er ikke kjent som noe stort bortelag. Usikkert på Alfheim, og vi lander på ett poeng til hver av lagene.

Stabæk-Odd Grenland 18.00

Stabæk skuffet i Sogndal, og ser klart svakere ut enn tilfellet var i fjor. Ingen problemer med mannskapet. Odd slo Molde, og har god konkurranse på de fleste plassene. Er ikke noe dårligere lag enn Stabæk, og vi gir de tilliten i noe som kommer til å bli en jevnspilt affære.

Vålerenga-Aalesund 20.00

Tippeligaen. 2-0 i denne i fjor høst i cupens semifinale. Sannsynligvis noenlunde det samme styrkeforholdet denne sesongen. Vålerenga hang godt med på Lerkendal, men beviste strengt tatt ikke noe annet enn at de ikke har spillere som scorer mål. Aalesund klarte ikke å kontrollere nervene i sin første kamp på dette nivået, og ble tatt for enkle feil av TIL. Dos Santos fortsatt ute med skade, og han er sterkt savnet. Normalt H, men vi er usikre på om Vålerenga er i stand til å føre kamper. Styr unna.

Dagbladet.no følger tippeligaen direkte!

FRA START: Magnus Powell starter for Lillestrøm mot Molde i Uwe Rössler sykdomsfravær.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media