Trippeldans med ulvene

I 60 minutter så Wolverhampton ut som et brukbart Premier League-lag. Så kom innbytter Jimmy Floyd Hasselbaink inn, danset med ulvene, og laget hat trick.

- Det var veldig viktig for meg personlig å score mitt Premier League-mål nummer 100, sier Jimmy Floyd Hasselbaink som ikke nøyde seg med det.

Han var så måltent i sin 200. ligakamp i den engelske toppserien at han like godt puttet på to til.

- Jeg ville vært like glad selv om det ikke hadde endt med tre poeng til Chelsea, legger Hasselbaink til.

Etter snaue fire minutter ledet hjemmelaget 1- 0. Deretter sovnet hjemmelaget fullstendig, det gjorde nesten vi på tribunen også.

Jimmy-show

Bånnlaget Wolves benyttet seg av gjespene og tok sakte over kontrollen. Den tidligere storspiller Paul Ince (Manchester United og Liverpool) er kaptein hos ulvene, og etter at gjestene hadde sørget for utlikning og seinere tok ledelsen, klarte han å få flokken til å jobbe sammen. Wolves var først på ballen, vant de fleste duellene og de steinrike «russerne» fra Chelsea så ut til å ha vært ute på byen natta før.

Men det varte bare til jubilant Jimmy Floyd Hasselbaink ble kastet inn i kampen. Tre scoringer på 13 minutter sørget for at Chelsea ligger seks poeng foran Manchester United, før dagens brudulje på Highbury mellom Arsenal og United.

PS! Steffen Iversen var heller ikke i går på bane eller benk.

HAT TRICK: Chelseas nederlandske spiss kom inn og avgjorde kampen 15 minutter ut i andre omgang, og scoret sitt 100. 101. og 102. Premier League-mål. - Jeg ville vært like glad selv om det ikke hadde endt med tre poeng til Chelsea, sier Hasselbaink.