Trist 50-årsfeiring for Maradona

- Har vært i sørgeprosess siden tapet mot Tyskland.

SØRGER FORTSATT: Diego Maradona sier han har vært i sorg siden Tyskland sendte Argentina hodestups ut av VM i Sør-Afrika. 50-årsdagen lørdag var derfor den tristeste bursdagen fotballegenden har hatt, etter eget utsagn.Foto: SCANPIX/EPA/OLIVER WEIKEN
SØRGER FORTSATT: Diego Maradona sier han har vært i sorg siden Tyskland sendte Argentina hodestups ut av VM i Sør-Afrika. 50-årsdagen lørdag var derfor den tristeste bursdagen fotballegenden har hatt, etter eget utsagn.Foto: SCANPIX/EPA/OLIVER WEIKEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Diego Maradona elskes fortsatt av mange verden over. Men da han rundet 50 år lørdag, foregikk det i stillhet.

- Det er den tristeste bursdagen i livet mitt, sa fotballegenden i et intervju med sportsavisen Ole.

Maradona røper ikke om det er de eksistensielle spørsmålene som gjør det vondt å runde 50, men han legger ikke skjul på at skuffelsen over å ha fått sparken som landslagstrener har mye å si.

- Det er en dag jeg ikke ønsker å feire. Jeg begynte min private sørgeprosess da vi ble slått ut av VM-sluttspillet, sier den tidligere storspilleren.

Maradona har holdt seg unna offentligheten etter at han fikk sparken. Når en legende av hans kaliber passerer et så rundt år som 50, pleier det å være duket for store markeringer.

Rolig dag Men det var ikke tilfellet med Maradona. Han fortalte at han planla å ta en rolig dag i hjemmet sitt i Buenos Aires-forstaden Ezeiza.

Maradona regnes av flere som en av de største fotballspillerne gjennom tidene. Livet hans har også vært preget av mye motgang, og i en periode da narkotikamisbruk og en stadig dårligere helse preget livet hans, tvilte mange på at han ville leve til han ble 50.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer