Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Trist å se så defensiv fotball

Brasils Carlos Alberto Parreira kritiserer defensive colombianere.

VM-kvalifiseringskampen mellom tittelforsvarerne i VM og Colombia i den søramerikanske kvalifiseringen endte 0-0, og Brasil-trener Parreira mener colombianerne må ta ansvaret for det.

- For dem av oss som har sett colombiansk fotball blomstre på sitt beste, er trist å se laget slik det spilte onsdag. Det var jo ikke angrepsvilje i det hele tatt, sier Parreira.

- Laget er teknisk bra, spillerne holdt posisjonene sine, og de stoppet oss fra å få ballen. Det gjorde kampen til en frustrerende opplevelse for meg og spillerne mine.

- Det blir ikke rare kampen når det ene laget ikke vil være med å spille, sier Brasil-treneren. Han legger ikke skjul på at colombianerne lyktes godt i taktikken sin, som han mener gikk ut på å sikre seg det ene poenget. Det klarte Colombia med glans.

Brasil holdt seg på toppen av tabellen i den søramerikanske VM-kvalifiseringen tross det målløse og uavgjorte resultatet onsdag. Argentina ligger på plassen bak etter også å ha spilt 0-0 onsdag.

Argentinerne klarte ikke å score mot Chile, og mener som brasilianerne at spillerne fra Chile ødela kampen ved ikke å ville gå i angrep, mens derimot satse alt på ett poeng.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media