- Trist å slutte mot egen vilje

Mikael Tjälldén pådro seg kraniebrudd mot VIF.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet.no:) Storhamar-spilleren ble Mikael Tjälldén (30) pådro seg et kraniebrudd etter en dramatisk takling under en kamp mot Vålerenga i desember.

Nå tror han at karrieren er over.

- Det er trist å måtte slutte mot egen vilje, sier han til Sportbladet.

Han har fortsatt hodeverk, dårlig balanse, tinnitus og nedsatt hørsel. Han lå på sykehus i to uker, og sier nå at han - tross omstendighetene - har det bra.

- Den første uka spydde jeg blod og hadde det ille. Nå kan jeg gå igjen og klarer meg greit, sier svensken.

Legene sier at han kommer til å bli helt frisk igjen, men han tror neppe det blir mer topphockey.

- Jeg skal bli helt frisk før jeg tar den endelig beslutningen, men nå føles det som det er over, sier han til Aftonbladet.

Storhamars sportsjef Petter Salsten tilbakeviser rapportene fra Sverige, om at spilleren legger opp.

<b>LIVLØS PÅ ISEN:</b> Mikael Tjälldén pådro seg kraniebrudd etter en takling bak mål mot Vålerenga. Foto: ARNT E. FOLVIK
LIVLØS PÅ ISEN: Mikael Tjälldén pådro seg kraniebrudd etter en takling bak mål mot Vålerenga. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

- Dette stemmer ikke. Det som er sant er at han fortsatt er skadet, og at han ikke spiller mer i år. Men hans videre framtid er usikker, sier Salsten til NTB.

Tjälldén ønsker ikke å si noe om Alexander Nervik som taklet ham bak målet. Ifølge den svenske avisa har Nervik ikke bedt svensken om unnskyldning. Espen «Shampo» Knutsen i Vålerenga Hockey sa etter kampen at slike taklinger hylles i NHL.

• Her kan du se video av den dramatiske taklingen.

PÅ BEDRINGENS VEI: Svenske Tjälldén blir nå gradvis bedre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer