Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trist Old Firm-debut for Rogne

Tap og skade.

DERBYDEBUT: Thomas Rogne rager høyest i denne duellen mot Kenny Miller. Men kampen endte litt for tidlig for nordmannen, som ble skadd etter en halvtime. Foto: REUTERS
DERBYDEBUT: Thomas Rogne rager høyest i denne duellen mot Kenny Miller. Men kampen endte litt for tidlig for nordmannen, som ble skadd etter en halvtime. Foto: REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Thomas Rogne fikk vise seg fram på den virkelig store scenen. Men Old Firm-debuten ble en trist opplevelse for nordmannen med skade og tap.

Rogne spilte fra start for Celtic i gigantoppgjøret mot Rangers. Men han kunne fått en bedre debut mot erkerivalene.

Den tidligere Stabæk-stopperen måtte nemlig hinke av banen allerede etter en drøy halvtime med noe som så ut som en skade i låret. Rogne skal ikke ha vært i nærheten av noen andre spillere da skaden inntraff, og pådro seg antakeligvis en strekkskade.

Som om ikke det var nok scoret Rangers-innbytter Maurice Edu kampens eneste mål tre minutter på overtid, etter at gjestene måtte spille de siste 25 minuttene med én mann mindre som følge av at Scott Brown ble utvist.

Med seieren økte Rangers forspranget til ti poeng ned til Celtic øverst på den skotske eliteserietabellen. For å gjøre forspranget enda større har Rangers også en kamp til gode.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!