Trist som faen

MOSS (Dagbladet): Moss- Rosenborg 0- 3. Etter ukevis i mediaeksil trådte prinsesse-kjæreste Ari Behn fram i lyset. På noe så dekadent som en Tippeligakamp.

- Jeg kan jo ikke la være å se Moss spille, sier Behn til Dagbladet. Bare noen timer før avspark hadde radiokanalen P4 hatt et 15-minutters innslag der folk kunne sende inn forslag på hvor i all verden Behn hadde blitt av. Svaret var enkelt. Sammen med kompisen, statsråden og RBK-supporteren Trond Giske, overvar Behn gårsdagens ballforestilling på Melløs.

- En liten intern fight ja, sier Behn.

Men Ari vil neppe tatovere terningkastet på dette oppgjøret på den ledige skuldra si. Forestillingen kan best beskrives med Behns egne ord: Trist som faen.

Spilte for MFK

For Behn har virkelig følelser for Moss.

- Jeg vokste opp like bak Melløs, forklarer Behn.

- Har du spilt for klubben?

- Ja, men det er langt tilbake i tid.

Nils Arne Eggen - norsklærer og litteraturekspert - bare trekker på skuldrene av at Behn viser interesse for norsk fotball.

- Jeg har ikke lest boka hans. Og den debatten med de kongelige har jeg ikke fulgt med på, sier Eggen med et smil.

- Glem 80-tallet

Den eneste Kongen på Melløs i går var uansett Bent Skammelsrud. Han hadde royalistisk stil og eleganse i alt han foretok seg. Kronprinsen var Harald Brattbakk med sine to mål. Trønderne var rett og slett opphøyet i alt. Også på benken, der Nils Arne forblir senior, og Knut Thorbjørn junior.

- Det er sånn det er. Ingen i Moss kan tro at åttitallet kommer tilbake, så lenge Rosenborg henter Moss' beste spillere, og sender folk som ikke er gode nok for benken vår i retur, sier Eggen senior.

- Så selv ikke du ville greid å gjøre Moss til et topplag i år?

- Jo, sjølsagt hadde jeg det, sier Eggen ironisk.

Og får et nikk i retur av sønnen Knut Torbjørn.

BALLKAMERATER: Utdanningsminister Trond Giske og Ari Behn i pausen mellom Moss og Rosenborg på Melløs i går.