Trist Tommy ble igjen i Norge

Formsterke Tommy Svindal Larsen fikk en strekk i leggen på den siste treningen og måtte dra hjem til Skien i stedet for å bli med landslagstroppen til Slovenia.

Svindal Larsen måtte forlate Ullevaal stadion midtveis i treningsøkta i går formiddag, før avreise til Slovenia. Han hinket av banen med ispose på leggen og sammen med landslagets lege. Derfra ble han sendt til MR-undersøkelse for å få kartlagt skadeomfanget.

Bare noen timer før landslagstroppen skulle sette seg på flyet til Slovenia, viste det seg at skaden var så alvorlig at han måtte droppe turen. Også dagen før avsluttet han treningen litt tidligere enn de andre på grunn av antydning til smerter i leggen.

-  Veldig ergerlig for Tommy, nå når storformen virkelig hadde meldt seg, kommenterer landslagets fysioterapeut Roar Robinson overfor Avisenes Nyhetsbyrå (ANB). I stedet for Lillestrøms Frode Kippe, som også måtte avbryte den siste Ullevaal-treningen og seinere meldte forfall, ble Rosenborgs Vidar Riseth kalt inn på kort varsel. (ANB)

DEPPA: Kanskje i sitt livs form, og så ble Tommy Svindal Larsen skadet noen timer før avreise til Slovenia.