IKKE PÅVIRKET: Zlatan Ibrahimovic fnyser av de som tror han blir påvirket av kritikken etter det mye omtalte utbruddet for halvannen uke siden. Foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes
IKKE PÅVIRKET: Zlatan Ibrahimovic fnyser av de som tror han blir påvirket av kritikken etter det mye omtalte utbruddet for halvannen uke siden. Foto: REUTERS/Gonzalo FuentesVis mer

- Tro meg, jeg blir ikke påvirket av kritikken

Zlatan etter rabalderet.

(Dagbladet): Det var etter en seriekamp for halvannen uke siden Zlatan Ibrahimovic kom med det mye omtalte utbruddet som har vekket kraftige reaksjoner.

- På 15 år har jeg aldri sett en god dommer i dette drittlandet. De fortjener ikke PSG, sa Ibrahimovic.

I ettertid gikk til og med den franske statsministeren ut og sa han var sjokkert over den svenske spissens uttalelser.

Fredag møter Sverige Moldova i EM-kvalifiseringen. I forbindelse med det møtte Zlatan i dag pressen, og svarte på kritikken etter rabalderet. Svensken er nemlig ikke videre påvirket av alt bråket.

- Det er inget problem, tro meg. At jeg kommer tilbake og scorer tre mål viser at det ikke påvirker meg. Men når folk som står meg nær sier noe, så tar jeg det til meg. Det er det som betyr noe. Alle de andre, tro meg, jeg blir ikke påvirket av det. Om det er ministre eller journalister - what goes around comes around, sier Zlatan ifølge Expressen.

Etter uttalelsene skjøt det også fart i ryktene om at Ibrahimovic er på vei bort fra den franske storklubben.

- Alt som har stått, det drittsnakket... Jeg hadde ikke kommet til Frankrike om jeg ikke liker meg. De vil dra meg ned fra toppen, men det kommer de ikke til å lykkes med. Og ikke dere heller. Jeg trives på toppen. Det er her jeg skal bli.