Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tro på deg sjøl, John

Sjefens budskap til Carew før Arsenal-kampen.

(Dagbladet.no): Etter mål i to kamper på rad (mot Middlesbrough og Blackburn) mener Aston Villa-manager Martin O\'Neill at det er på tide at John Carew tror på seg sjøl.

– Jeg tror at noen ganger er ikke John klarer over hvor stor kapasitet og styrke han har, sier nordiren til Birmingham Mail.

Han mener Carew må finne formen og selvtilliten han viste da han scoret begge målene i Norges seier over Argentina på Ullevaal.

-Har definitivt en rolle i laget

– Det er ingen grunn til å ikke spille slik. Det er en forskjell mellom å ha høy selvtillit og å være arrogant, men han burde ha mer enn nok selvtillit, for han er sterk, og han har definitivt en viktig rolle i laget vårt.

O\'Neill håper Carew kan bidra til at Agbonlahor, som har blomstret denne sesongen, kan ta flere steg framover.

– Han kan ta en del av byrden fra Gabbys skuldrer når de spiller som de har gjort. Gabby gjør åpenbart sin del godt, men når Carew har mye selvtillit – og målene vil hjelpe på det – kan han virkelig skape problemer.

Har senket Arsenal før

MÅLFARLIG: John Carwe har scoret i begge de to siste kampene. Her vender han og scorer mot Middlesbrough forrige helg. Foto: SCANPIX
MÅLFARLIG: John Carwe har scoret i begge de to siste kampene. Her vender han og scorer mot Middlesbrough forrige helg. Foto: SCANPIX Vis mer

Dagens møte med Arsenal er hans andre i Villa-drakt, men ikke første gang nordmannen møter The Gunners. To ganger har spissen sendt Arsène Wengers menn ut av Champions League.

Både i 2001 og 2003 var det Carew som sikret Valencia avansement på londonlagets bekostning. På Arsenals hjemmesider er det tydelig at John er en kjent trussel.

– Carew har slitt med en rekke skader for sin nye klubb, men har kommet tilbake i laget de siste ukene, og har dannet et formidabelt spisspar med Gabriel Agbonlahor.

- Tro på deg sjøl, John
HERJET: Martin O\'Neill vil at Carew alltid skal vise formen han hadde da Norge banket Argentina på Ullevaal i august.
SUPERDUO: Arsenals egne hjemmesider skriver om trusselen fra Carew og Agbonlahor.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling