Trøbbel: - Ikke bra

Han spiller ikke for Fulham i Premier League. Mot Serbia i skjebnekampen ble han slaktet. Nå kan Stefan Johansen (29) miste kapteinsbindet på landslaget.

SLITER: Lite spilletid, slakt og skade: Stefan Johansen har hatt bedre dager på jobb. Onsdag venter Nord-Irland i Nations League. Foto: Bjørn Langsem
SLITER: Lite spilletid, slakt og skade: Stefan Johansen har hatt bedre dager på jobb. Onsdag venter Nord-Irland i Nations League. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Norge - Nord-Irland, kl. 20.45 onsdag

ULLEVAAL (Dagbladet): - Situasjonen er ikke bra verken for ham eller oss. Det finnes en smertegrense for dette med spilletid, sier trener Lars Lagerbäck til Dagbladet.

- Når spillere stiger fram, og presterer bra, så havner du i en tøffere posisjon til å komme med på landslaget.

- Er Johansen lagets ubestridte kaptein?

- Ja, nå er han det. Vi får se om situasjonen endrer seg i framtida. Er han ikke med i troppen, så kommer han definitivt ikke til å være kaptein. Men det er for tidlig å si. Akkurat nå - på denne samlingen - er han kaptein.

Johansen har ikke snakket på en eneste pressekonferanse den siste uka. Dette er uvanlig med tanke på hva som har stått på spill.

Torsdag tapte Norge 1-2 for Serbia i EM-playoffen. Venstresida med Johansen og Haitam Aleesami ble totalslaktet av ekspertene.

I 4-0-seieren over Romania søndag slapp han ikke til et eneste minutt. Det skyldtes også en skade. 29-åringen er usikker når Norge skal befeste posisjonen i Nations League mot Nord-Irland onsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer