Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

KFUM Oslo - Molde i cupen

Trøbbel for Forren: Solskjær smeller døra igjen

- Er det noe vi har, så er det midtstoppere. 

RINGSIDE: Vegard Forren var på plass med følge da Molde slo Stabæk 3-1 i helga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
RINGSIDE: Vegard Forren var på plass med følge da Molde slo Stabæk 3-1 i helga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KFUM Oslo - Molde 1-2

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og Molde slapp med skrekken i cupens tredje runde mot KFUM Oslo. Hjemmelaget ledet 1-0 etter første omgang på Ekebergsletta torsdag kveld. Men Fredrik Brustad snudde kampen med to scoringer, og Molde vant 2-1.

Dermed fortsetter Solskjær og co. den positive trenden. Etter kampen ble manageren nærmest overfalt av unge tilskuere på Ekebergsletta. Men etter 20-25 minutter var han trygt tilbake i garderoben.

- Vi møtte et godt fotballag, innrømmer Solskjær, som måtte ta hensyn til at det er kamp igjen allerede søndag.

Les referat her

Uaktuell

Solskjær elsker «gutsen» i gruppa etter en tung periode. Søndag satt også tidligere midtstopper Vegard Forren på Aker stadion, da Molde slo Stabæk 3-1. Forren har vendt tilbake etter et kortvarig og sportslig mislykket opphold i Brighton.

VIDERE I CUPEN: Ole Gunnar Solskjær og Molde kom til Ekebergsletta for avansement. Og det klarte de. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
VIDERE I CUPEN: Ole Gunnar Solskjær og Molde kom til Ekebergsletta for avansement. Og det klarte de. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Spekulasjoner den siste tida har gått ut på at i 29-åringen ligger en potensiell forsterkning for Molde. Midtstopperen var også på frierferd i et intervju med Eurosport etter kampen, og slo fast at «Molde er klubben han alltid har ønsket å spille for». Men til Dagbladet sier Solskjær at det ikke er aktuelt å hente Forren tilbake til klubben.

- Er det noe vi har, så er det midtstoppere. Han blir ikke Molde-spiller, sier Solskjær, og peker på at Sonni Ragnar Nattestad er tiltenkt den venstrebeinte stopperplassen.

Ikke Rosenborg

Alt tyder derfor på at Forren - som bor i Molde - må kikke seg om etter en annen klubb. Heller ikke i Rosenborg er han ønsket. Før sesongen skulle han være med trønderne på treningsleir til Marbella. Da tilbudet fra Brighton dukket opp, satte han seg på første fly til England. Det falt ikke i god jord hos trener Kåre Ingebrigtsen, som nærmest har erklært spilleren for «persona non grata».

POPULÆR: Solskjær var en ettertraktet mann etter cupkampen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
POPULÆR: Solskjær var en ettertraktet mann etter cupkampen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Det kan derfor virke som om stopperen med 33 landskamper har skapt en del trøbbel for seg selv. Forren har nå ikke spilt en tellende kamp på øverste nivå siden i fjor høst.

Han har ikke besvart Dagbladets henvendelse denne uka.

Haugesund

Molde møter Haugesund i fjerde runde i cupen. Laget er på stigende kurs, og Solskjær er glad for at han har klart å snu det som var en elendig periode. Eller som han sier til Dagbladet:

- Det er ikke jeg som har snudd. Det er spillerne som har dratt det lille ekstra ut av seg selv. Vi har vunnet jevne kamper. Det er et samhold, et miljø og en vilje som er gledelig for oss trenerne. Vi var gjennom det samme i fjor. Vi har nok lært av det.

- Hvordan er det for deg når det blir stilt spørsmål rundt posisjonen din?

- Jeg er vant til sånne situasjoner. Jeg er ikke den som hviler på laurbærene når det går bra. Jeg er heller en som trekker fram klørne når det butter imot. Jeg gir ikke opp, det er det siste jeg gjør, sier Solskjær til Dagbladet.

Søndag venter en vanskelig bortekamp mot Sarpsborg 08.

EKEBERG-JUBEL: Stian Sortevik (til høyre) sendte KFUM opp i 1-0, men Fredrik Brustad snudde for Molde med to scoringer. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
EKEBERG-JUBEL: Stian Sortevik (til høyre) sendte KFUM opp i 1-0, men Fredrik Brustad snudde for Molde med to scoringer. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!