KFUM Oslo - Molde i cupen

Trøbbel for Forren: Solskjær smeller døra igjen

- Er det noe vi har, så er det midtstoppere. 

RINGSIDE: Vegard Forren var på plass med følge da Molde slo Stabæk 3-1 i helga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
RINGSIDE: Vegard Forren var på plass med følge da Molde slo Stabæk 3-1 i helga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KFUM Oslo - Molde 1-2

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og Molde slapp med skrekken i cupens tredje runde mot KFUM Oslo. Hjemmelaget ledet 1-0 etter første omgang på Ekebergsletta torsdag kveld. Men Fredrik Brustad snudde kampen med to scoringer, og Molde vant 2-1.

Dermed fortsetter Solskjær og co. den positive trenden. Etter kampen ble manageren nærmest overfalt av unge tilskuere på Ekebergsletta. Men etter 20-25 minutter var han trygt tilbake i garderoben.

- Vi møtte et godt fotballag, innrømmer Solskjær, som måtte ta hensyn til at det er kamp igjen allerede søndag.

Les referat her

Uaktuell

Solskjær elsker «gutsen» i gruppa etter en tung periode. Søndag satt også tidligere midtstopper Vegard Forren på Aker stadion, da Molde slo Stabæk 3-1. Forren har vendt tilbake etter et kortvarig og sportslig mislykket opphold i Brighton.

Spekulasjoner den siste tida har gått ut på at i 29-åringen ligger en potensiell forsterkning for Molde. Midtstopperen var også på frierferd i et intervju med Eurosport etter kampen, og slo fast at «Molde er klubben han alltid har ønsket å spille for». Men til Dagbladet sier Solskjær at det ikke er aktuelt å hente Forren tilbake til klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer