KJØLEVÆSKE-TRØBBEL: Mads Østberg hadde trøbbel på dagens etappe av Rally Sweden, men kjørte likevel inn til en fjerdeplass. 
Foto: Micke Fransson / NTB scanpix
KJØLEVÆSKE-TRØBBEL: Mads Østberg hadde trøbbel på dagens etappe av Rally Sweden, men kjørte likevel inn til en fjerdeplass. Foto: Micke Fransson / NTB scanpixVis mer

Trøbbel for Mats Østberg i Rally Sweden

... men kjørte inn til 4.plass.

Mads Østberg fikk trøbbel på den første dagen av Rally Sweden, men kom seg etter hvert og kjørte inn til 4.-plass.

Problemer med kjølevesken i bilen gjorde at Mads Østberg havnet på etterskudd fra start av i Rally Sweden. Fra den tredje fartsprøven og ut ble det derimot andre takter fra Østberg, som til slutt havnet på 4.-plass.

- Det ble ikke akkurat en drømmestart på dagen, men nå i ettermiddag er jeg godt fornøyd med både fart og kjøring. Det er ikke langt opp til pallen, så det er fullt mulig å klatre på resultatlisten, sa Østberg etter dagens sju fartsprøver var gjennomført.

Franske Sebastien Ogier leder etter den første dagen, 31,4 sekunder foran navnebror Sebastien Loeb. Jari-Matti Latvala har foreløpig gjort beslag på den siste pallplasseringen, 33,1 sekunder bak. Fra Ogier til Østberg skiller 42,3 sekunder.

Henning Solberg ligger på 9.-plass, 3.25,3 bak ledende Ogier, men både Solberg og Østberg kan allerede lørdag knappe inn på franskmannen. Da venter nemlig sju nye fartsprøver.

Anders Grøndahl ligger på 12.-plass i sammendraget, men leder WRC2-klassen. (©NTB)