Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trøbbel i Arsenal: Sint Sanchez skal ha vært i garderobekrangel

Stjerne ble benket mot Liverpool.

RYKTES VEKK: Foto: Reuters / Dylan Martinez Livepic/NTB Scanpix
RYKTES VEKK: Foto: Reuters / Dylan Martinez Livepic/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I går ble mange overrasket da de så Arsenals startoppstilling forut for lagets 3-1 tap mot Liverpool.

Der glimret lagets store stjerne, Alexis Sanchez, med sitt fravær. Benkingen førte til massiv kritikk mot trener Arsène Wenger.

- Hadde bare Arsenal hatt noen på benken som kunne forbedre dem, skrev den engelske spisslegenden Gary Lineker syrlig på Twitter.

Påstått krangel

Nå omtaler The Telegraph en mulig årsak til den mye omtalte benkingen.

Avisa siterer ikke navngitte kilder på at Sanchez gikk av banen og inn i garderoben midt under en treningsøkt i forrige uke.

Der skal flere lagkamerater ha konfrontert ham, før en krangel brøt ut. Wenger valgte så å vrake chileneren, ifølge The Telegraph.

ARTIG PÅFUNN: Denne Arsenal-videoen har gått sin seiersgang på sosiale medier. Video: stonewallukVis merVis mer Vis mer Vis mer

Stjernespiller

Verken Arsenal eller Sanchez selv har bekreftet historien overfor avisa. Saken kommer på et tidspunkt der Sanchez ryktes vekk fra Arsenal.

Den kommer også etter en sesong med hele 17 Sanchez-mål i Premier League, samtidig som Arsenal ligger som nummer fem i den engelske toppdivisjonen.

Dermed ligger de for øyeblikket ikke an til Champions League neste år.

Tror ikke på Arsenal

Tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand tror at det også vil være sånn når sesongen er ferdig.

- Jeg tror verken Arsenal og Liverpool kommer til å klare det. Problemene med begge lag er at de har vært for ustabile, sier Ferdinand ifølge Express.

Han har langt større tro på sine tidligere lagkamerater i Manchester United. De røde djevlene ligger for øyeblikket et poeng bak Arsenal, men har hatt formstigning den siste tiden.

Dette på tross av at en Joshua King-scoring hindret seier mot Bournemouth i går.

- De har allerede skaffet seg et trofé, og jeg tror at José Mourinho kommer til å få dem på rett kjøl. Den viktigste forskjellen på Manchester United og resten, er Zlatan Ibrahimovic, mener Rio Ferdinand.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media