FERDIG?: Tony Pulis har mye å tenke på under landslagspausen. Foto:Reuters / Eddie Keogh
Livepic 
FERDIG?: Tony Pulis har mye å tenke på under landslagspausen. Foto:Reuters / Eddie Keogh Livepic Vis mer

Trøbbel i West Brom: - Pulis kostet WBA to nøkkelsigneringer

Premier League-klubben var nær å signere Ignacio Camacho og William Carvalho.

(FourFourTwo) Tony Pulis har en «selektiv og bestemt» tilnærming på overgangsmarkedet. Noe som kostet West Bromwich to spillere i sommerens overgangsvindu ifølge klubbens styreformann John Williams.

The Baggies hentet blant annet Nacer Chadli, Allan Nyom og Hal Robson-Kanu før vinduet stengte, men gikk glipp av Malaga stjerna Ignacio Camacho og Sporting Lisboas William Carvalho.

Pulis hadde bestemt seg for å hente fem nye spillere og fikk nøyaktig det. Noe som blir gjort svært klart i Williams' kommentar, men selv om de fikk kvantiteten de ønsket er det tvilsomt at signeringene er av god nok kvalitet til å ha noen stor påvirkning på ligaen.

I en kommentar på klubbens hjemmeside hinter Williams om at det brygger opp til storm på The Hawthorns.

- Vår hovedtrener Tony Pulis er veldig selektiv og bestemt på hvilke spillere han rekrutterer, da følger det at de nye signeringene vil tilby noe betydelig blant valgmulighetene hans, skriver han.

- Tony ville ha fem og vi fikk fem. Når det er sagt, er skuffelsen den at vi ikke klarte å hente en kvalitetspiller til midtbanen.

EM-STJERNE: William Carvalho blir i Sporting Lisboa. Foto:Joe Meredith/JMP/REX/Shutterstock 
EM-STJERNE: William Carvalho blir i Sporting Lisboa. Foto:Joe Meredith/JMP/REX/Shutterstock  Vis mer

- Vi var på god vei med en avtale, som for andre gang i overgangvinduet ville knust klubbens overgangsrekord, takket være støtten fra Jeremy Peace og Guochuan Lai.

- Men det var bestemt, av fotballgrunner, at vi ikke skulle gå for denne. Til tross for at det var sent i vinduet bestemte vi oss for å satse på en annen profilert spiller. Uheldigvis klarte vi ikke å få gjennom avtalen, forteller han.

- Men det betyr at vi kan omgruppere dersom en passende ny avtale byr seg i januar, når vi er klare til å handle

- Det har vært et ekstremt vanskelig marked, men vi har krysset av noen av målene våre, skriver Williams.

Tony Pulis på sin side er i tenkeboksen når det gjelder hans egen fremtid i klubben, skriver Daily Express. Bakgrunnen skal være det frustrerende overgangsmarkedet, og at han er redd det blir en tung sesong for laget som havnet på 14. plass forrige sesong.

Til nå har West Brom vært innom alle mulige utfall med en seier, et uavgjort og et tap på de tre første kampene av årets sesong.