- Trodde aldri jeg skulle vinne en Grand Slam-tittel igjen

Men i dag vant Kuznetsova French Open.

TRODDE IKKE PÅ FLERE GRAND SLAMS: Svetlana Kuznetsova (t.v.) hadde ikke vunnet en Grand Slam-tittel på nesten fem år, men i dag fikk hun fullklaff mot verdensener og landsvenninne Dinara Safina og gikk helt til topps på rødgrusen i Paris. Foto: SCANPIX/AP Photo/Bernat Armangue
TRODDE IKKE PÅ FLERE GRAND SLAMS: Svetlana Kuznetsova (t.v.) hadde ikke vunnet en Grand Slam-tittel på nesten fem år, men i dag fikk hun fullklaff mot verdensener og landsvenninne Dinara Safina og gikk helt til topps på rødgrusen i Paris. Foto: SCANPIX/AP Photo/Bernat Armangue Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Svetlana Kuznetsova overrasket verdensener og storfavoritt Dinara Safina med seier i den helrussiske French Open-finalen lørdag.

— Det er så mange år siden jeg vant en Grand Slam-tittel at jeg aldri trodde jeg skulle få gjøre det igjen. Da jeg entret banen, følte jeg at alt kom til å gå bra, sa Kuznetsova etter seier i strake sett.

— Det var den samme følelsen som jeg hadde før jeg vant US Open (i 2004), la hun til.

Den sjuendeseedede 23-åringen fikk serven sin brutt allerede i første sett, men hun lot seg ikke stoppe av den tidlige kalddusjen. Kuznetsova brøt tilbake umiddelbart og sikret 6-4-seier i førstesettet.I annetsettet holdt Safina seg inne i kampen fram til det sto 2-3. Kuznetsova brøt til 4-2-ledelse og hadde få problemer med å sikre seg settseier 6-2. Dermed kunne hun juble for sin første tittel på rødgrusen i Paris noensinne.For Safina ble finalen en stor nedtur. Den 23 år gamle verdenseneren står fortsatt uten Grand Slam-triumf og var regnet som storfavoritt lørdag. Også i fjor spilte hun finale i den franske hovedstaden. Da ble Ana Ivanovic for sterk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer