Trodde du Rooney lot som om han var skadet? Tenk om igjen

Manchester United-spilleren viser selv bilder av kuttet.

SMELL: Wayne Rooney måtte melde forfall til Englands to landskamper mot Moldova og Ukraina. Nå har han selv fremlagt bevis på hvorfor. Foto: https://www.facebook.com/WayneRooney
SMELL: Wayne Rooney måtte melde forfall til Englands to landskamper mot Moldova og Ukraina. Nå har han selv fremlagt bevis på hvorfor. Foto: https://www.facebook.com/WayneRooneyVis mer

(Dagbladet): Manchester Uniteds Wayne Rooney måtte stå over søndagens 0-1-tap mot Liverpool, og grunnen ble oppgitt til å være fordi han hadde pådratt seg en kuttskade.

Mandag kom også nyheten om at han må stå over Englands landskamper mot Moldova og Ukraina på grunn av skaden.

Det har vært mange spillere som har vært «skadet» denne sommeren, men for å bevise at han faktisk har en god grunn til å stå over kampene, har 27-åringen selv lagt fram bevis av kuttskaden.

Frankensteins monster Kuttet har allerede før bildebevisene ble lagt fram gitt de engelske avisene mulighet til å more seg med fotomotasjer av Rooney og ulike karakterer.

The Mirror har photoshoppa 27-åringen sammen med Frankenstein, mens Daily Mail koser seg med å sammenligne United-spilleren med Harry Potter - på grunn av hans legendariske arr i panna.

Der Mary Shelley skal ha æren for den opprinnelige Frankenstein-historien, er det visstnok Phil Jones som skal ha påført Rooney hans kutt da de to smalt sammen i en duell på lørdagens trening. Det skriver Daily Mail.

Blir ikke penere Noe av grunnen til photoshoppinga må kanskje være Arsenals Theo Walcotts beskrivelse av landslagskollegaens skade.

- Jeg har sett kuttet, og det er ikke et pent syn. Dette kommer ikke til å hjelpe for utseende hans, akkurat, sier Walcott til The Mirror. 

Lyntoget er overbevist om at Rooney kan finne seg en helt annen jobb i framtida.

BLIR I MANCHESTER: I hele sommer ble det spekulert i at Wayne Rooney skulle bort fra Old Trafford, og Chelsea var favoritt til å sikre seg 27-åringens signatur. Men etter kampen mellom de to på Old Trafford stilnet stemmene, og Rooney blir å finne i rødt i alle fall en stund til. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES
BLIR I MANCHESTER: I hele sommer ble det spekulert i at Wayne Rooney skulle bort fra Old Trafford, og Chelsea var favoritt til å sikre seg 27-åringens signatur. Men etter kampen mellom de to på Old Trafford stilnet stemmene, og Rooney blir å finne i rødt i alle fall en stund til. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES Vis mer

- Det er et veldig, veldig stort kutt. Det var ikke pent, og det ser ut som det er hentet fra en skrekkfilm, flirer Walcott.

Ikke første gang Dette er heller ikke første gangen Rooneys kropp har fått hard medfart.

Den 25. august i fjor møtte Manchester United Fulham på Old Trafford, og Hugo Rodallega landet med knottene på låret til stjernespissen.

Den gang var han ute i to måneder før kuttet ble leget. Han slipper noe billigere unna denne gangen.

UHELDIG: Wayne Rooney pådro seg også en stygg kuttskade mot Fulham forrige sesong da Hugo Rodallega tråkket på ham ved et uhell. Foto: REUTERS/Phil Noble NTB / Scanpix
UHELDIG: Wayne Rooney pådro seg også en stygg kuttskade mot Fulham forrige sesong da Hugo Rodallega tråkket på ham ved et uhell. Foto: REUTERS/Phil Noble NTB / Scanpix Vis mer