Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trodde han fikk bombe på rommet

To spillere vekket av ringende blomstervaser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Direkte på Dagbladet.no: Bodø/Glimt - Odd Grenland følger du direkte fra klokka 19.00.

(Dagbladet.no): Det går virkelig hardt for seg i Bodø før kveldens andre og siste kvalikkamp mellom Glimt og Odd Grenland.

Da skienslaget landet i Nordland i går morges, ble Morten Fevang møtt av et banner med påskriften «break a leg» - med henvisning til den stygge taklingen som brakk Ruben Imingens bein sist sommer.

Men rampestrekene stoppet ikke der.

- Trodde det var en bombe

For i natt fortsatte uhyggen for to av Odd-spillerne da to tilsendte og tikkende blomstervaser plutselig begynte å ringe i 04-tida.

I vasene, som ble plassert på rommene av en resepsjonist, lå det nemlig vekkerklokker.

 - Jeg trodde det var en bombe eller noe sånt og grep fatt i klokka og kastet den ut i gangen, sier keeper Rune Almenning Jarstein til Telemarksavisa (TA), og tillegger at han slet med å få sove etter episoden.

MÅ REISE SEG: Bodø/Glimt vant den første kvalikkampen mot Odd Grenland 1-0 i Skien. I kveld må målvakt Rune Almenning Jarstein (t.v.) og trener Ove Flindt Bjerg vinne i Bodø. Men oppladningen har ikke vært den beste ... Foto: BIRTHE ULVESETH/SCANPIX
MÅ REISE SEG: Bodø/Glimt vant den første kvalikkampen mot Odd Grenland 1-0 i Skien. I kveld må målvakt Rune Almenning Jarstein (t.v.) og trener Ove Flindt Bjerg vinne i Bodø. Men oppladningen har ikke vært den beste ... Foto: BIRTHE ULVESETH/SCANPIX Vis mer

Blomstene, adressert til Jarstein og Fevang, ble levert hotellet av en anonym avsender. Om stuntet var et forsøk på å ødelegge oppladningen for gjestene, har det til dels nådd hensikten.

- Nok er nok

- Det som har skjedd, er skamfullt på alle måter. Sånt skjer ikke i USA eller Tyskland, men her skjer det åpenbart. Jeg skjønner at fansen ønsker sitt lag alt vel, men det får være måte på, sier Odd Grenlands danske trener, Ove Flindt Bjerg, til TA.

Mens SAS-hotellsjefen i Bodø lover å etterforske hva som har skjedd, avviser supporterklubben Den Gule Horde at de har noe med den milde terroren å gjøre.

Bodø/Glimt går samtidig ut på sine hjemmesider og slår fast at «nok er nok».

- Vi henstiller alle som er glade i Bodø/Glimt om å fokusere på eget lag, og ikke finne på mer tull, heter det der.

image: Trodde han fikk bombe på rommet
FIKK BLOMSTER: Men forsendelsen til Morten Fevang var ikke av det hyggelige slaget. Han har likevel tro på at Odd Grenland kan klare brasene i Bodø i kveld. - Utgangspunktet er egentlig greit. Vi må vinne. Vi er veldig offensive og har tro på at vi skal klare det. Vi var det beste laget hjemme, selv om vi ikke spilte noen god kamp. Vi må skape mer, og være mer aggressive. Dette er den siste muligheten vår, sa Fevang til Dagbladet.no i går.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!