Hockeylegenden Börje Salming:

- Trodde jeg skulle dø

Den svenske ishockeylegenden Börje Salming ble hastet til sykehus med pustebesvær og kan ha vært rammet av koronaviruset. Opplevelsen var traumatisk.

TØFF OPPLEVELSE: – Det var skremmende. Jeg hadde problemer med å puste, sier den svenske hockeylegenden Börje Salming. Foto: NTB scanpix
TØFF OPPLEVELSE: – Det var skremmende. Jeg hadde problemer med å puste, sier den svenske hockeylegenden Börje Salming. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det var i forrige måned at NHL-kjempen, som fredag fylte 69 år, i hui og hast måtte ha legehjelp.

- Det var skremmende. Jeg hadde problemer med å puste. Tidvis klarte jeg ikke puste i det hele tatt. Jeg skalv og skalv. Det var forferdelig, sier Salming i et intervju med nhl.com.

Ishockeylegenden forteller videre at han aldri ble fortalt av legene om han faktisk var smittet av koronaviruset eller ikke.

- På det tidspunktet hadde ikke viruset tak grep om Sverige som det har utviklet seg til å gjøre nå. Det var litt før det. Uansett hva det var, har jeg nå sørget for å holde hjemme og gjøre alt jeg kan for å bli bedre, sier Salming.

Trodde han var døende

69-åringen legger ikke skjul på at han er takknemlig for å være i live etter episoden med koronavirus-symptomer.

- Det føltes som om jeg var døende. Jeg trodde jeg var det. Så ille var det. Det er ikke mulig å beskrive det. Jeg tenkte helt ærlig at «vel, det kan ha vært det», sier han.

Han takker ambulansepersonalet som brakte ham til sykehus i hui og hast.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer