Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Trodde keeperen hadde spionert

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Bent Skammelsrud ble lurt av Celtic-keeper Douglas, som reddet straffesparket. - Jeg regnet med at han hadde sett de to siste straffene mine, sier Skammelsrud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to siste straffene, som Bent vet at keeper Robert Douglas var informert om fordi Celtic har fulgt Rosenborg nøye, satte han høyt i målet slik han ofte gjør det. Nå skulle han lure Douglas ved å skyte lavt, men skottenes keeper lå og ventet på ballen nede i sitt høyre hjørne.

- Jeg synes jeg satt ballen ganske langt ut, så det var bra reddet av keeperen, sier Skammelsrud.

Hadde ballen gått inn hadde Celtic vært helt knekt, men Skammelsrud følte likevel at Rosenborg kontrollerte kampen. Han synes likevel ikke at det rent spillemessig var den store forskjellen på denne kampen og de siste.

- Det blir en annen kamp når vi scorer. Da slipper vi å jage så mye, og kan gjøre det vi er gode på, sier midtbaneveteranen.

Han er rask med å rose lagkamerat og matchvinner Harald Martin Brattbakk som scoret begge målene mot gamle lagkamerater:

- Harald hadde en stor dag. Det var bra både for ham og oss, sier Skammelsrud.

Nå er Rosenborg nødt til å reise til Portugal og vinne, for å fortsatt være med i Europa denne høsten. Skammelsrud tør ikke spå noe om utfallet:

- Porto er bra hjemme. Vi får se hvordan det går der nede. Og i mellomtida må vi sette fokus på en annen kamp, sier han med tankene i Bergen, på Brann stadion søndag.

- Den er enda viktigere, sier Bent Skammelsrud.

BEST: Rosenborg tok godt vare på Henke Larsson. Her er det Roar Strand, Bent Skammelsrud og Odd Inge Olsen som stopper svensken. Foto: Gorm Kallestad, SCANPIX
Hele Norges coronakart