Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trodde nabokona fikk bank

Da politiet rykket ut fant de bare jublende AaFK-fans.

VILL JUBEL: Sunnmøringene lagde liv på Ullevaal i går. Det gjorde de også i Trondheim - så kraftig at trauste trøndere trodde det var snakk om vold i hjemmet.Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
VILL JUBEL: Sunnmøringene lagde liv på Ullevaal i går. Det gjorde de også i Trondheim - så kraftig at trauste trøndere trodde det var snakk om vold i hjemmet.Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Det var ikke bare her i Oslo vi fikk merke høylydte sunnmøringer på nært hold i går.

Politiet i Trondheim rykket ut til en leilighet i Innherredsveien etter at en bekymret nabo hadde ringt og varslet dem om voldsomme skrik og rop om hjelp fra leiligheten, skriver Adressa.no.

Operasjonsleder Astrid Metlid i Sør-Trøndelag politidistrikt forteller at naboen rett og slett trodde at en kvinne var i ferd med å få juling i naboleiligheten.

Da politiet ankom, viste det seg at det ikke var noen som ble slått i leiligheten. Det var bare Molde som ble slått av Aalesund på TV, og de voldsomme følelsesmessige utbruddene skyldtes at familien som bor der er fra Sunnmøre.

Ifølge Adresseavisens nettutgave hadde AaFK-keeper Anders Lindegaard akkurat reddet det første straffesparket da politiet ankom leiligheten.

I så fall hadde sunnmøringene i Trondheims-eksil trygg politieskorte gjennom resten av den nervepirrende straffekonken.

Og er det noe trønderne har lært, er det vel hvordan man skal takle en seier.

Og derfor er det heller ikke rart at naboen ble litt bekymret i går. I bartebyen er man vel såpass vant med Rosenborg-titler at ingen hyler som i havsnød over en mulig cuptriumf.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media