Trodde på seier - og vant!

Steffen Iversen hadde klokkertro på at Wolverhampton skulle slå Manchester United.

Før kampen lå Wolves helt sist på tabellen, med 15 poeng på 20 kamper, og var ikke levnet store sjanser mot de regjerende seriemestrene. Norsk Tipping ga 5,50 i odds for seier - sjeldent høyt for et hjemmelag. Hos Canbet var det enda verre: Ti ganger pengene tilbake om Wolverhampton skulle vinne, 1,36 for United-seier.

Steffen Iversen startet kampen for hjemmelaget, og ble i motsetning til de aller fleste ikke overrasket over seieren.

- Jeg fortalte vennene mine at jeg trodde vi kom til å vinne i dag. Jeg hadde en skikkelig god følelse og fikk rett, sier en strålende glad Steffen til Dagbladet.

- Det ble mye jobbing og ikke så mye spill, slik det som oftest blir mot topplagene. Men dette var kanskje vår beste kamp denne sesongen, og jeg synes vi vant fortjent, sier Iversen.

- Gjorde dem dårlige

Serielederne fra Manchester hadde ballen klart mest, men slet med å komme til skikkelige sjanser. Den største muligheten i en kjedelig førsteomgang kom rett før pause, da Ruud van Nistelrooy headet over fra to meters hold.

Wolves åpnet friskt etter pause, og var nær scoring da tidligere United-spiller Paul Ince (36) smalt ballen i stolpen fra 20 meter.

- Vi visste at det kom til å bli en kamp med mye kjemping, men vi klarte å gjøre United dårlige og utnyttet de sjansene vi fikk, sier Steffen.

- Moro for fansen

Her snakker han om Kenny Millers mål etter 66 minutter. 24-åringen tok med seg ballen i midtsirkelen og satte fart mot United-målet. Wes Brown så ut til å ha kontroll på spissen - helt til han gikk på trynet. Det ga Miller fri bane, og han satte ballen hardt forbi Tim Howard.

- Skikkelig moro, både for oss og fansen. De har støttet oss hele veien, uansett hvordan det har gått. I dag ga vi litt tilbake, sier Iversen.

Allerede onsdag kommer et nytt storlag på besøk til Molineux. Etter hengekampen mot Liverpool blir det en tidagers landslagspause, før Wolves tar fatt på en veldig viktig måned. Kampene mot bunnkollegene Leeds, Portsmouth og Leicester blir svært viktige for laget, som rykket opp til neste, sisteplass med gårsdagens seier.

- Nå må vi ta med oss den gode arbeidsmoralen fra i dag videre. Det blir en viktig måned, og vi trenger poeng. Alle i klubben tror vi kommer til å holde oss i Premier League, men det blir ikke lett, sier Iversen, som er på utlån fra Tottenham og uten kontrakt etter sesongen.

- Helt ærlig så har jeg ikke fokus på framtida akkurat nå. Jeg konsentrerer meg fullt og helt om å gjøre jobben min for Wolves, sier han.

- Carew viktig

Iversen var den som holdt John Carew igjen under klinsjen med John Arne Riise på landslagstreninga i Drammen 8. september.

Nå er 27-åringen glad for at Åge Hareide har fått Roma-spissen tilbake for Norge.

- John betyr mye for landslaget. Sjøl om han er blant de yngste, er han samtidig en av de mest rutinerte. Han har opplevd mye på banen og er en spiller vi trenger, sier Ivers.

FIGHTING FACES: Wolverhamptons Steffen Iversen i batalje med Manchester Uniteds Mikael Silvestre i går. - Det ble mye jobbing og ikke så mye spill, medgir Steffen Iversen overfor Dagbladet.