Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Trodde tempoet skulle være høyere

Nå gleder Hangeland seg til Carew-duell.

(Dagbladet.no): Spillere som kommer til Premier League blir gjerne advart mot det høye, oppjagede tempoet på spillet.

Nå kunne sikkert Brede Hangeland fått en tøffere motstander enn Bolton i Fulham-debuten, men han ble i alle fall ikke spesielt skremt.

- Før pause ble jeg overrasket over hvor god tid jeg fikk. Jeg hadde ventet at tempoet skulle vært høyere, sier han til Stavanger Aftenblad.

- Brede var strålende

Hangeland ble kåret til banens beste med 9 av 10 mulige poeng på spillerbørsen av Sky Sports. Nettstedet lar også leserne gi karakterer, og på folkebørsen er Hangeland oppe på imponerende 9,5 poeng i morgentimene i dag.

Han får også skryt av manager Roy Hodgson for innsatsen.

- Brede var strålende, uten at det overrasker meg. Han var svært delaktig i at vi klarte å holde nullen. For vi må innrømme at 0-0 var et greit resultat, sier Hodgson til Aftenbladet.

«Imponerende debut»

FÅR SKRYT: Brede Hangeland imponerte engelskmennene i debuten for Fulham i går. Foto: Digitalsport
FÅR SKRYT: Brede Hangeland imponerte engelskmennene i debuten for Fulham i går. Foto: Digitalsport Vis mer

Fulhams hjemmeside oppsummerer i sin dekning av kampen at Hangeland leverte en imponerende debutkamp.

Nyhetsbyrået PA skriver at Hangeland og hans danske meddebutant Leon Andreasen «imponerte», mens The Guardian raopporterer om «solide nok» debuter fra de to skandinavene.

Hangeland mener som Hodgson at de skal være fornøyd med poengdeling, men tror laget har mer å gå på. Det håper han å bevise mot en landslagskollega hjemme mot Aston Villa søndag.

- Jeg gleder meg i alle fall utrolig til å møte John Carew. Det er en spiller jeg aldri har møtt i kampsituasjon før, sier Hangeland.

Hareide skal se duellen

Da blir det kanskje mer tempo å bryne seg på også. Og på tribunen søndag sitter en annen nordmann som gleder seg.

- Jeg skal se Brede mot John før jeg drar til Wales, fortalte landslagssjef Åge Hareide i går.

Han reiser til England i helga og skal blant annet få med seg kampen på Craven Cottage før han møter troppen sin mandag.

image: - Trodde tempoet skulle være høyere

- Jeg gleder meg til et spennende møte. Jeg håper bare de ikke går løs på hverandre, gliser Hareide om sine to høyreiste nøkkelspillere.

• Les også: Hareide: - Brede har bestått prøven

TETT DUELL: Brede Hangeland møter for første gang John Carew i kamp på søndag. Han får sikkert jobben med å passe på landsmannen, men neppe så tett som dette.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media