Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal-midtstopper Laurent Koscielny med akillesskade

Trolig ryker VM for Koscielny

Det er svært lite trolig at Arsenals franske stopper Laurent Koscielny blir å se i fotball-VM. London-klubben frykter det er snakk om en avrevet akillessene.

STORE SMERTER: Laurent Koscielny vred seg i smerte etter en alvorlig skade i Europa League-semifinalen mot Atletico Madrid. Foto: Ruben Albarran/REX/Shutterstock/NTB scanpix
STORE SMERTER: Laurent Koscielny vred seg i smerte etter en alvorlig skade i Europa League-semifinalen mot Atletico Madrid. Foto: Ruben Albarran/REX/Shutterstock/NTB scanpix Vis mer

Koscielny gikk i bakken etter noen få minutter av torsdagens returoppgjør mot Atlético Madrid i europaligaens semifinale. Arsenal-kapteinen hadde tydelig store smerter og måtte fraktes av banen på båre.

- Det ser ut som en avrevet akillessene, sa manager Arsène Wenger etter Arsenals 0-1-tap i den spanske hovedstaden.

Wenger er ikke optimistisk på vegne av sin landsmann. Han er redd for at Koscielny mister VM og er ute i lang tid.

- Er det en avrevet akillessene, er hans sjanser (VM) ikke-eksisterende. Man kan alltid håpe på et mirakel, men de første tegnene lover ikke bra.

Koscielny har spilt 51 landskamper for Frankrike. Ifølge nyhetsbyrået AP hadde han planlagt å gi seg som landslagsspiller etter VM.

Med torsdagens resultat ble Arsenals drøm om en europaligafinale knust. Det samme ble Wengers håp om å lede klubben tilbake til mesterligaen. Managerveteranen forlater Arsenal ved sesongslutt etter 22 år i jobben.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media