Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eliteserien 2018

Tromsø - Strømsgodset er utsatt

Tromsø - Strømsgodset utsatt

SNØKAOS: Slik så det ut før kampstart mellom Tromsø og Strømsgodset søndag kveld. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
SNØKAOS: Slik så det ut før kampstart mellom Tromsø og Strømsgodset søndag kveld. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): For første gang i historien er en eliteseriekamp utsatt i Tromsø. Eliteseriekampen mellom Tromsø og Strømsgodset er utsatt på grunn av tett snøvær på Alfheim søndag.

Spillerne klare

Det var et enstemmig ønske fra begge lag om å utsette kampen.

Dommerne fant det ikke forsvarlig å spille kampen. Brøytemannskapet har holdt det gående, men rundt et kvarter før kampstart ble det vedtatt at kampen måtte utsettes på ubestemt tid.

Tromsø-spillerne var derimot klare til å spille kampen.

- Vi var klar for å spille kamp. Når seriestarten er så tidlig som den er så må man regne med snø i nord, men det er synd at kampen blir utsatt, sa Simen Wangberg til Eurosport etter avgjørelsen.

- Det er i ettertid lett å si at seriestarten er for tidlig, vi i Tromsø er i alle fall vant til snø i midten av mars.

Magne Jordan Nilsen, kommunikasjonsansvarlig i Strømsgodset, var ikke til stede i Tromsø, men forteller til Dagbladet at det var rundt 10 supportere som hadde tatt den lange turen fra Drammen og opp til Tromsø.

https://twitter.com/Tjaernas/status/975415029104291841

- Det hadde vært drama om det ikke snødde så mye og kampen hadde blitt avlyst, sier Nilsen på spørsmål om hans mening om utsettelsen av kampen.

Dagbladet kommer tilbake med mer

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling