Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tromsø anker Ramovic-dommen

Fikk karantene for klaps.

BRÅKET: Situasjonen mellom keeper Sead Ramovic og Makthar Thioune i eliteseriekampen i fotball mellom Tromsø og Molde førte til karantene for begge to.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
BRÅKET: Situasjonen mellom keeper Sead Ramovic og Makthar Thioune i eliteseriekampen i fotball mellom Tromsø og Molde førte til karantene for begge to. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix Vis mer

|||

Tromsø vil anke dommen på «klaps-karantenen» keeper Sead Ramovic er ilagt.

Norges Fotballforbund skal ha opplyst til klubben at anken vil bli behandlet lÃrdag formiddag. Det bekrefter administrerende direktÃr Tom Bendiksen overfor NRK.

- Vi har bestemt oss for å anke. Og vi har fått signaler om at ankeutvalget skal ha møte lørdag og behandle saken da, sier Tom Bendiksen.

Han har et godt håp om at anken skal føre fram - og at Sead Ramovic likevel kan stå i mål mot Bodø/Glimt på Aspmyra søndag ettermiddag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling