Tromsø slo Sandefjord

Tromsø holdt lekestue med Sandefjord

Runar Espejord scoret to mål og la opp til ett da Tromsø sendte Sandefjord hjem til Vestfold med 1-4-tap.

JUBEL: Tromsø var suverene og vant 4-1 over Sandefjord. Foto: Bertinussen, Rune Stoltz
/ NTB scanpix
JUBEL: Tromsø var suverene og vant 4-1 over Sandefjord. Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Tromsø - Sandefjord 4-1

Kampen var drøye kvarteret gammel da Espejord satte inn sitt andre for kvelden. Først plasserte han ballen iskaldt i hjørnet etter å ha blitt spilt fri av Gjermund Åsen, mens han deretter bredsidet inn kula fra fem meters hold etter et innlegg fra Lasse Nilsen.

Sandefjord sørget for ny spenning i kampen minuttet senere, da Flamur Kastrati hamret inn reduseringen fra fem meter. Men det var også det eneste vestfoldingene hadde å by på i den første omgangen på Alfheim.

Resten av omgangen fortsatte hjemmelaget som de ville, og Sandefjord-spillerne ble til tider brukt som rundingsbøyer av lekne Tromsø-spillere.

Sjansesløseri

Etter en halvtime satte Kent-Are Antonsen inn Tromsøs tredje fulltreffer. En kort corner endte hos Daniel Berntsen, som slo hardt inn foran mål. Med innsiden av foten sendte Antonsen ballen under Sandefjord-keeper Eirik Holmen Johansen, som ikke hadde hentet sin siste ball ut av nettet.

Ti minutter senere var Berntsen sist på ballen da Tromsø økte til 4-1. Nest sist på ballen var tomålsscorer Espejord.

Hjalp ikke

Uansett hva Sandefjord-trener Magnus Powell hadde sagt til spillerne i pausen, hjalp det ikke. Tromsø fortsatte å herje med gjestene, og omgangen ble et langt sjansesløseri fra hjemmelaget som hadde full kontroll på Sandefjord kampen gjennom.

To minutter på overtid blåste Kai Erik Steen av kampen, og seieren var et faktum. Med tre nye poeng krøp TIL opp på femteplass på tabellen med ti poeng, mens Sandefjord har fem poeng. Det holder til en 11.-plass.

Neste runde tar vestfoldingene imot Brann, mens Tromsø spiller hjemme mot Kristiansund.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer