Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tromsø-marerittet fortsetter

Trond Johansen var langt nede etter 1-1 mot Vålerenga. Sisteplassen på tabellen er tung å svelge for Tromsø-treneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er steinhardt å motivere seg for fortsettelsen akkurat nå, innrømmet Trond Johansen etter søndagens kamp mot Vålerenga. Freddy dos Santos utlignet for gjestene på overtid.

Tromsø ligger helt nederst i eliteserien med bare seks poeng på 11 kamper. Johansens mannskap har bare vunnet én gang denne sesongen.

- Nå er det veldig viktig at vi ikke ryker ut av cupen. Det vil gjøre det helsvart for Tromsø, fortsatte Johansen.

Tromsø presset Vålerenga i hele første omgang og burde tatt ledelsen flere ganger. Det klarte de ikke, og det sto 0-0 da lagene gikk til pause.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal har klaget over Vålerengas innsats på bortebane denne sesongen, og ting ble ikke særlig bedre søndag.

Vålerenga har helt klart et bortebaneproblem og skapte knapt målsjanser i første omgang. Tobias Grahn var alene med keeper en gang, men svensken bommet på målet.

- Vi spilte en vanvittig dårlig bortekamp og skal være glad det endte med ett poeng, sa Kjetil Rekdal etter kampen.

Tromsø var bedre enn Vålerenga også etter hvilen, og fikk betaling etter 48 minutter. Thomas Hafstad satte ballen i mål fra straffemerket etter at Ronny Døhli hadde dyttet Morten Gamst Pedersen over ende.

Tromsø fikk et nytt straffespark bare ti minutter etter det første. Denne gang var det Vålerenga-keeper Øyvind Bolthof som felte Peter Kovacs. Tromsø-spillerne mente Bolthof hadde fortjent rødt kort, men dommeren ga ham ingenting.

Thomas Hafstad kunne scoret sitt andre mål fra straffemerket, men denne gangen gikk ballen over mål.

- Det er ikke hverdagskost for oss å ha marginene på vår side, sa Kjetil Rekdal og innrømmet samtidig at Vålerenga hadde vært heldige.

- Vi skal være glad Bolthof ikke ble utvist, sa han.

Etter straffebommen falt Tromsø sammen, og Vålerenga tok over kommandoen. Freddy dos Santos ødela det som kunne blitt en stor dag i Tromsø ved å sette inn utligningsmålet på overtid.

- Jeg er veldig skuffet over at vi ikke klarte å holde det helt inn, sa en svært skuffet Tromsø-trener Trond Johansen.

(NTB)