Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Tromsø ønsker seg snø året rundt

Tidlige lørdagstips. Se Oddsprogrammet!

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i denne oddsbloggen.

Man kan si mye positivt om landskamper, men det er nå ganske deilig at klubbfotballen igjen er i fokus. Det spilles mange interessante kamper i Europa denne helgen, ikke minst i England der det i følge Dagbladets oddstipper fort kan vanke noen overraskelser.

Ett av tipsene denne gangen har stor fallhøyde, Southampton borte mot Manchester United, men gitt resultatene så langt er det vanskelig å komme utenom. Se Oddsprogrammet over for en ordentlig gjennomgang, men du skal også få kortversjoner:

Lørdagens spilleforslag:

64. Tromsø - Viking H (2,05)
83. Manchester United - Southampton B (5,35)

Tromsø-kampen har leveringsfrist 15.25, mens Manchester United spiller i klassisk tippekamp-tid og har leveringsfrist 15.55.

Anbefalingen er IKKE å levere disse kampene sammen som en dobbel, men heller levere de hver for seg som enkeltobjekter. Det gir størst vinnersjanser!

Styr unna!
I Oddsprogrammet (se over!) varsles det også om en overbetalt favoritt som skal styres godt unna til lave 1,18 i odds.

Bli web- og mobilspiller!
Norsk Tippings oddstilbud er større for deg som tipper på web, mobil eller nettbrett. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken.

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får mange flere oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media