Annonsørinnhold

- Tromsø ønsker seg snø året rundt

Tidlige lørdagstips. Se Oddsprogrammet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i denne oddsbloggen.

Man kan si mye positivt om landskamper, men det er nå ganske deilig at klubbfotballen igjen er i fokus. Det spilles mange interessante kamper i Europa denne helgen, ikke minst i England der det i følge Dagbladets oddstipper fort kan vanke noen overraskelser.

Ett av tipsene denne gangen har stor fallhøyde, Southampton borte mot Manchester United, men gitt resultatene så langt er det vanskelig å komme utenom. Se Oddsprogrammet over for en ordentlig gjennomgang, men du skal også få kortversjoner:

Lørdagens spilleforslag:

64. Tromsø - Viking H (2,05)
83. Manchester United - Southampton B (5,35)

Tromsø-kampen har leveringsfrist 15.25, mens Manchester United spiller i klassisk tippekamp-tid og har leveringsfrist 15.55.

Anbefalingen er IKKE å levere disse kampene sammen som en dobbel, men heller levere de hver for seg som enkeltobjekter. Det gir størst vinnersjanser!

Styr unna!
I Oddsprogrammet (se over!) varsles det også om en overbetalt favoritt som skal styres godt unna til lave 1,18 i odds.

Bli web- og mobilspiller!
Norsk Tippings oddstilbud er større for deg som tipper på web, mobil eller nettbrett. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken.

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får mange flere oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer