Tromsø rundspilte Viking

Tromsø lekte seg til 4-0 over Viking på snøfylte Alfheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De gode treningsresultatene var ikke bare blaff. Fortsetter det slik kan Tromsø avskrives fra nedrykksstriden denne sesongen.

Nytrener Per-Mathias Høgmo var naturlig nok fornøyd med sesongdebuten. Det virker som han og makker Otto Ulseth har fått sving på sakene. Viking var aldri i nærheten på Alfheim.

- Det er gledelig at vi får uttrykt det vi vil stå for i år allerede fra start. Vi vil vise oss fram med godt angrepsspill og solid forsvarsspill, sa den tidligere U21-landslagstreneren.

Morten Gamst Pedersen åpnet ballet etter 41 minutter. Lars Iver Strand (60), Thomas Hafstad (63) og Karim Essediri (70) puttet de tre siste.

- Jeg vil ikke trekke fram enkeltspillere på en slik dag. Hele laget sto fram med kjempeinnsats. Spesielt gledelig var det at fire forskjellige spillere tegnet seg på scoringslisten, mente Høgmo.

Kaptein Bjørn Johansen på midtbanen la til:

- Den første halvtimen av 2. omgang var ren propagandafotball fra vår side, mente Johansen.

Tromsøs spillere ville vinne denne kampen. Alle ville ha ballen, og ingen meldte seg ut. Slik blir det poeng av.

Viking-trener Kjell Inge Olsen var nedbrutt etter braknederlaget.

- Vi var klar over TILs gode treningsresultater, og vi var klar over at de er et hjemmelag som går ut i 100. Men at vi skulle bli så avkledd hadde jeg ikke sett for meg. Jeg gir ikke godkjent til en eneste Viking-spiller, sa Olsen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer