Tromsø-seieren glapp da uheldig Heigre bokset ballen i eget nett

Tromsø - Odd 2-2.

• Tromsø - Odd 2-2

(Dagbladet): Odd jager topplassering, og ville ta et godt steg nærmere med seier i Tromsø. Hjemmelaget, på sin side, har ikke hatt en god start på årets sesong, og er innehar jumboplassen.

Og Tromsø fikk en pangstart på kampen mot Odd, da de tok ledelsen etter bare tre minutter. Men Odd slo tilbake både en og to ganger, og det endte med poengdeling.

- Vi er egentlig ikke fornøyde med uavgjort i dag. Det er enkle mål vi slipper inn. Ellers gjør vi en OK bortekamp, sier Espen Ruud til C More.

- Vi er ikke på vårt beste, men det dårlige vi gjør her er målene vi slipper inn. Det blir en liten krig her oppe, Tromsø er sultne på poeng.

Kanonstart Det var Tromsø som fikk en pangstart på oppgjøret. Remi Johansen sendte avgårde et skudd fra inne i 16-meteren etter bare tre minutter - og er heldig at den ballen går i mål.

Den ledelsen holdt ikke lenge. Bare tre minutter senere var lagene likt igjen. Olivier Occean forsøkte seg først med en heading, men keeper Vestly Heigre måtte gi retur. Den satte Bentley i mål.

Tromsø hadde ny kjempesjanse etter snaue halvtimen, da Rossbach serverte en god redning og fikk avverget. Og drøyt ti minutter senere skulle nordlendingene ryste Odd igjen. Denne gangen på en kjempekontring, der Magnus Andersen alene med keeper kunne sette ballen i mål.

Slo tilbake igjen Foran andre omgang var talen klar fra Odd-trener Dag Eilev Fagermo: Gutta måtte tørre mer. Dette var ikke Odd-fotball.

Et kvarter ut i omgangen kom også utlikningen. Et hjørnespark ble slått på fremre stolpe av Espen Ruud, og keeper Heigre bokset ballen i eget nett. 2-2.

Noe særlig nærmere var ingen av lagene til å avgjøre kampen i Tromsø.

- Poengmessig er det ett for lite, vis kulle gjerne hatt tre. Men vi må bare berømme spillerne for innsatsen og spillet vi får til. Sånn sett er vi veldig fornøyd, sier Tromsø-trener Steinar Nilsen til C More.

- Man skulle nesten ikke tro vi ligger der vi ligger med tanke på tryggheten og selvtilliten vi viser til tider.