TØFFE DUELLER:  På banen er det mange tøffe dueller på Jonas Johansen. Da han ble far på mandag - fikk han en tøff duell med et bord på fødestua.  Foto: NTB Scanpix
TØFFE DUELLER: På banen er det mange tøffe dueller på Jonas Johansen. Da han ble far på mandag - fikk han en tøff duell med et bord på fødestua. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tromsø-spiller måtte sy fire sting etter han falt om under fødsel: - Det svartnet

Ble far for første gang.

(Dagbladet): Tromsø har ikke hatt en god start på årets sesong. Etter et tungt tap i derbyet mot Bodø/Glimt - falt «gutan» til bånn  i Tippeligaen.

30 år gamle Jonas Johansen har vært på banen i fire av lagets ni kamper, men sesongens største opplevelse fikk han nok da han ble far for første gang på mandag.

Drama Men opptaktene til fødselen tok på for den nybakte faren, som besvimte på fødestua.  Det skriver itromsø, som omtalte saken først.

- Det var heftig da det sto på. Hun sto på «prekestolen»  (en gåstol brukt under fødsel) og vannet hadde akkurat gått, det var mye som skjedde samtidig. Da svartnet det bare helt for meg. De sa at det så ut som en tinnsoldat som ble knipset over ende. Jeg smalt i bordet og det var masse blod, forteller den nybakte faren til Nordlys, som har også omtalt saken.

Resultat ble at han måtte sy fire sting - men 30-åringen slapp unna hjernerystelse eller annet som ville ha satt han ut av spill i en periode:

Derfor kunne Tromsø-spilleren bare flire av episoden i etterkant:

- Jeg har aldri besvimt før. Mange advarte på forhånd om at det kunne skje, men det trodde jeg ikke. De sa (på fødestua) at det ikke var første gang, og garantert ikke siste gang, de opplever det.

Stolt Selv om faren var i trøbbel innledningsvis, gikk fødselen knirkefritt for mammaen og den nyfødte sønnen.

- Hun var utrolig flink. Jeg har sett krefter hos henne som jeg nesten ikke trodde fantes. Jeg er veldig imponert, sier Johansen til itromsø.