Tromsø-spillere på fylla

Tre Tromsø-spillere er kallt inn på teppet etter overdreven bruk av alkohol.

I følge avisa Nordlys var det etter 0-4 tapet for Moss sist helg at flere av spillerne gikk ut på en fuktig aften på byen. Beskjeden de fikk av Tromsø-styret var klar. Slik oppfører vi oss ikke når vi representerer Tromsø IL.

Tromsø-trener Terje Skarsfjord er imidlertid lite villig til å kommentere saken overfor avisens utsendte.

- Det vil jeg ikke gå inn på. Når ting bygger på sladder, hender det ofte at ting delvis blir fremstilt feil, sier Skarsfjord.

Soleklare prinsipper

Han er imidlertid klinkende klar på hvilke prinsipper som gjelder i forhold til klubbens holdninger i alkoholspørsmål.

- Der er jeg ikke i tvil. Vi har soleklare prinsipper, sier Skarsfjord.

Han har likevel ikke noe i mot at spillerne tar en øl en gang i blant.

- Jeg har ikke noe imot at gutta går ut og tar en pils eller to når det er lenge igjen til neste kamp, slik det også var etter Moss-kampen. Men det må bli med det, sier Skarsfjord som ikke godtar bruk av alkohol når kampprogrammet er som tettest.

- Når det for eksempel er sånn at vi spiller kamper søndag og onsdag, da er alkohol totalt uaktuelt, sier tromsøtreneren.

Selvdisiplin

Skarsfjord har ikke tro på noen barnevaktordning i forhold til spillerne, men mener at det meste av ansvaret ligger hos hver enkelt spiller.

- Selvjustis er det aller viktigste. Når det gjelder spørsmål som dette, går det vanligvis greit, men de gangene det ikke gjør det, må vi ta tak i det, sier Skarsfjord som presiserer at han her uttaler seg på generelt grunnlag.

(Dagbladet :på nettet)