Tromsø-spillere til filmen

Jubelkampen søndag ble kronet med ekstraomganger. Til sommeren kan du se resultatet i filmen «United».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tromsø-spillerne har lenge vært klar over at de skulle være med på filmopptak i Haugesund, men betingelsen for å delta var at kampen ikke hadde noen betydning. Før søndagens avslutning i 1. divisjon var Tromsø allerede klare for opprykk til eliteserien.

- Vi ville aldri tillatt at de sprang rundt med kameraer også under den ordinære kampen om det hadde stått om opprykk i dag, sier trener Trond Johansen, som ikke fikk være med på filmopptakene.

TIL-spillerne måtte spille tre omganger på Haugesund Stadion søndag. I ekstraomgangen var de skuespillere i filmen «United». Der spiller Håvard Lilleheie hovedrollen som Kåre H. Asshole.

- Den styggeste taklingen jeg noen gang har gjort. Den hadde helt sikkert gitt rødt kort og karantene i flere kamper til våren om dette hadde vært alvor, gliser Tromsøs toppscorer Morten Gamst Pedersen.

Grisetaklingen til TIL-spilleren førte til frispark som Kåre H. Asshole på FK Haugesund-laget skulle sette i mål bak Tromsø-keeper Knut Borch.

United er en romantisk komedie om Kåre som i sin tid drømte om å bli proff i Manchester United, men som endte opp som lagerarbeider på det lokale verftet. I opptakene som ble gjort på Haugesund Stadion i går spilte Kåre på FKH og filmen skulle avsluttes med at han satte inn et frispark mot Tromsø og Knut Borch. Det klarte Håvard Lilleheie aldri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer