Tromsø-spillere til filmen

Jubelkampen søndag ble kronet med ekstraomganger. Til sommeren kan du se resultatet i filmen «United».

Tromsø-spillerne har lenge vært klar over at de skulle være med på filmopptak i Haugesund, men betingelsen for å delta var at kampen ikke hadde noen betydning. Før søndagens avslutning i 1. divisjon var Tromsø allerede klare for opprykk til eliteserien.

- Vi ville aldri tillatt at de sprang rundt med kameraer også under den ordinære kampen om det hadde stått om opprykk i dag, sier trener Trond Johansen, som ikke fikk være med på filmopptakene.

TIL-spillerne måtte spille tre omganger på Haugesund Stadion søndag. I ekstraomgangen var de skuespillere i filmen «United». Der spiller Håvard Lilleheie hovedrollen som Kåre H. Asshole.

- Den styggeste taklingen jeg noen gang har gjort. Den hadde helt sikkert gitt rødt kort og karantene i flere kamper til våren om dette hadde vært alvor, gliser Tromsøs toppscorer Morten Gamst Pedersen.

Grisetaklingen til TIL-spilleren førte til frispark som Kåre H. Asshole på FK Haugesund-laget skulle sette i mål bak Tromsø-keeper Knut Borch.

United er en romantisk komedie om Kåre som i sin tid drømte om å bli proff i Manchester United, men som endte opp som lagerarbeider på det lokale verftet. I opptakene som ble gjort på Haugesund Stadion i går spilte Kåre på FKH og filmen skulle avsluttes med at han satte inn et frispark mot Tromsø og Knut Borch. Det klarte Håvard Lilleheie aldri.

Det gjorde derimot «stuntmann» og back på FKH, Dag Martin Tverborgvik. I nesten en halvtime måtte Borch være skuespiller før filmfolka var fornøyd med målet han skulle slippe inn.

(NTB)

«UNITED»: Håvard Lilleheie spiller i filmen som Tromsø- og Haugesundspillerne deltok i på søndag.