Tromsø-supporter hylles etter draktstunt på White Hart Lane

Får friertilbud på Twitter.

MODIG: På White Hart Lane dro denne Tromsø-supporteren på seg drakt til Tottenhams erkerival Arsenal. Det er det ikke alle som hadde turt, og nå hylles hun av Arsenal-fans verden over. Foto: Action Images / NTB Scanpix
MODIG: På White Hart Lane dro denne Tromsø-supporteren på seg drakt til Tottenhams erkerival Arsenal. Det er det ikke alle som hadde turt, og nå hylles hun av Arsenal-fans verden over. Foto: Action Images / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Tottenham hadde små problemer med å slå Tromsø i London under torsdagens første gruppespillkamp i Europa League. To Jermain Defoe-scoringer i førsteomgang, samt et drømmetreff fra Christian Eriksen i den andre, sørget for at det stod 3-0 etter 90 spilte minutter.

Erkerivaler I enkelte engelske medier ble kampen sågar omtalt som «den minst viktige Tottenham spiller i år.» Uviktig er derimot ikke hatforholdet til byrival Arsenal. Både Spurs og «The Gunners» holder til i den nordlige delen av den engelske hovedstaden, og har møtt hverandre 173 ganger siden 1909.

Det vakte derfor stor oppsikt da én av de tilreisende Tromsø-supporterne i går tok på seg den røde Arsenal-drakta - til alt overmål på White Hart Lane, Tottenhams hjemmebane.

«Legende» På Twitter haglet tilbakemeldingene, og de fleste inneholdt ordene «legende», «norsk», «blond» og «søt». Jenta, som tydeligvis holder med Arsene Wengers menn, er nemlig en ung kvinne, tilsynelatende i starten av 20-årene.

Enkelte går til og med så langt som å skrive på Twitter at dersom de finner ut hvem hun er, vil de gifte seg med henne.

- Hvem enn du er, gift deg med meg. Legende! skriver Arsenal-supporter Joe Howley på sin Twitter-konto.