Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tromsø vant Martins første VIF-kamp

- OK gjennomkjøring.

(Dagbladet.no): Tromsø - Vålerenga 1-0. I dag spilte Vålerenga sin første treningskamp etter at Martin Andresen overtok som spillende manager.

Men til tross for at Tromsø manglet syke Miika Koppinen og Yngvar Håkonsen i forsvaret, slo de Vålerengas nykomponerte mannskap.

Manager og VIF-kaptein Andresen syntes trenerdebuten fungerte som en grei gjennomkjøring.

Ikke galt

- Vi kom oss unna uten skader og folk kom seg gjennom 90 minutter for første gang på flere måneder. Vi klarte ikke å dominere midtbanen, men vi var OK på det vi har trent mye på: Gjenvinningen var bra, sa Martin Andresen til Aftenposten.no.

31-åringen mener VIF presterte som forventet, fordi mange nye ting er på vei inn i laget. Han ber om mer tid før dommen kommer.

- Dette var ikke galt i det hele tatt, sier Andresen.

TIL-trener Steinar Nilsen var fornøyd med kampen. Og selv om de nektet oslolaget mange målsjanser ønsker han ikke å legge mye i resultatet.

DEBUTERTE MED TAP: Kristofer Hæstad, Martin Andresen og Bengt Sæternes tapte sin første Vålerenga-kamp mot Tromsø i dag. Foto: Scanpix
DEBUTERTE MED TAP: Kristofer Hæstad, Martin Andresen og Bengt Sæternes tapte sin første Vålerenga-kamp mot Tromsø i dag. Foto: Scanpix Vis mer

- Det er selvfølgelig bra det også. Vi er fornøyd med helheten, både i det offensive og det defensive, sier Nilsen til Bladet Tromsø.

TIL-scoring etter pause

Drøyt halvveis i andre omgang scoret Morten Moldskred det første målet, og ledelsen holdt seg ut kampen på Gran Canaria.

Scoringen kom da Vålerenga-innbytter Amin Nouri driblet seg vekk som bakerste mann, og Keijo Huusko snappet ballen. Innlegget satte Moldskred enkelt i mål.

- Det var en innsidepasning han scoret på, og han er på rett plass. Men det er Keijo som gjør jobben. 80 prosent er Keijo , Morten får 20 prosent av den scoringen, sier TIL-trener Nilsen.

Det var ikke bare Vålerengas nye manager og kaptein som var ny på VIF-laget. Kristofer Hæstad, Lars Iver Strand, Bengt Sæternes og Troy Perkins spilte også fra start.

Tromsø på sin side hadde også mange nyervervelser på banen. Keijo Huusko (Strømsgodset), Kevin Larsen (Lyn), Tommy Knarvik (Sandefjord) og Adriano Munoz (Sandefjord) spilte alle fra start.

Kilder: TIL.no og VIF-fotball.no.

image: Tromsø vant Martins første VIF-kamp
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media