JAKTER STORKLUBBER: Chelsea og Everton har ikke bare store stjerner Fernando Torres og Leighton Baines (t.v). Klubben har både junioravdelinger og reserverlag med talenter som kan leis utl. Foto: EPA/PETER POWELL / SCANPIX NTB
JAKTER STORKLUBBER: Chelsea og Everton har ikke bare store stjerner Fernando Torres og Leighton Baines (t.v). Klubben har både junioravdelinger og reserverlag med talenter som kan leis utl. Foto: EPA/PETER POWELL / SCANPIX NTBVis mer

Tromsø vil låne spillere fra Liverpool, United eller Chelsea

Ny assistent har kontakter i sju klubber.

(Dagbladet): Strømsgodsets samarbeid med Premier League-mester Manchester City er blitt lagt merke til i andre tippeligaklubber.

Nå ønsker Tromsø å skaffe seg en egen engelsk ligaklubb, for tilgang på lovende, unge spillere.

Store staller TILs tror klubbens assistenttrener Jonathan Hill er nøkkelen, briten har vært innom Manchester United, City og Everton.

TIL-trener Agnar Christensen sier til iTromsø at klubben har vært i kontakt med en rekke klubber, for utveksling av erfaringer, kompetanse og spillere.

- Flere av klubbene i Premier League har veldig store staller, og da er norsk fotball et godt alternativ, sier Christensen til lokalavisa

Liverpool, Chelsea, Wigan, Newcastle og Fulham navngis, ved siden av Manchester-klubbbene og og Everton, som TILs Premier League-muligheter.

Dropper City - Alle klubbene du nevner der har vært kontaktet, bortsett fra Manchester City, som ikke er aktuell på grunn av sitt samarbeid med Strømsgodset. Manchester United ser for tiden ut til å sende sine nest beste spillere til andre Premier League-klubber og Championship-klubber, men vi har sterke kontakter der, så det er fortsatt muligheter, sier assisent Hill til iTromsø.

FRISTER: TIL-trener Agnar Christensen tror unge spillere i engelske klubber ser på norske lag som et godt alternativ for spilletid.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FRISTER: TIL-trener Agnar Christensen tror unge spillere i engelske klubber ser på norske lag som et godt alternativ for spilletid. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer