KAN FORSVINNE: Tromsøs Ruben Yttergård Jenssen kan være på vei til utlandet melder klubben. Franske Valenciennes skal være interessert i midtbanespilleren.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
KAN FORSVINNE: Tromsøs Ruben Yttergård Jenssen kan være på vei til utlandet melder klubben. Franske Valenciennes skal være interessert i midtbanespilleren.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpixVis mer

Tromsø vil selge Yttergård Jenssen

En fransk klubb skal være interessert i midtbanespilleren.

- Vi har hatt en runde med Ruben og hans agent. Der ble vi enige om at vi i fellesskap skal prøve å få Ruben til en internasjonal klubb, sier sportslig leder Gunnar Wilhelmsen i Tromsø til NRK.

Yttergård Jenssen har tidligere vært ettertraktet hos den franske klubben Valenciennes. Selv om det ikke foreligger noe tilbud, vet Tromsø-ledelsen at franskmennene kunne tenke seg å signere midtbanespilleren.

- Vi har ikke vært i direktekontakt med noen klubber. Vi har signaler på at Valenciennes er interessert, men det er på agentnivå, sier Wilhelmsen.

Tidligere i Yttergård Jenssens karriere har både nederlandske Vitesse og portugisiske Benfica vært interessert, uten at det har endt i noen avtale.

(NTB)