Tromsø vurderer å sparke spillere

I dag hadde Tromsø nok et krisemøte for å diskutere veien videre. Trener Terje Skarsfjord sitter trygt. Det gjør ikke spillerne.

Det er ikke mer enn ei uke siden Skarsfjord selv ba om tillit fra spillergruppa, og fikk det. I dag kom TIL fram til følgende tre punkter:

  • Se på spillersammensetningen
  • Hente ekstern hjelp
  • Interne justeringer

- Ja, vi skal vurdere sammensetningen i spillergruppa. Det innebærer at spillere kan bli kjøpt inn, og det kan også bety at spillere kan måtte gå, sier TIL-formann Gunnar Wilhelmsen til NTB.

Full tillit

Det er ikke på tale å sparke trener Terje Skarsfjord, ei heller å gi ham en annen rolle i TIL enn hovedtrener.

Skarsfjord har med andre ord fortsatt full tillit i Tromsø, etter ti tap på elleve kamper. Klubbrekord i antall tapte kamper på rad er slått ettertrykkelig for lengst, og målet om å være blant de seks beste i eliteserien hvert år er foreløpig bare fjerne visjoner.

- Vi skal finne en person utenfra som skal hjelpe trenerteamet med å justere spenningsnivået hos spillerne. Vi vet ikke hvem ennå, men jeg kan si så mye at vi skal ikke styrke trenerteamet, sier Wilhelmsen.

Bidrar ikke

Midtbanespilleren Jonny Hanssen skjønner at Wilhelmsen sier som han gjør om spillerne i dagens TIL-lag.

- Det er vel en måte å si at han ikke er fornøyd med spillerne. At det er noen som ikke bidrar nok til klubben. De har sikkert grunnlag for å gjøre det de gjør. Men jeg skal da være med å hjelpe til, sier Hansen til NTB.

Han forteller om treninger som er sterkt preget av all kritikken, men at spillerne gleder seg til å bli ferdige med Stabæk-kampen neste helg.

- Da blir det litt ferie, og jeg tror det vil være bra å komme seg litt bort fra alt, sier Hanssen.

(NTB)